A legélhetőbb lakóparkokhoz minőségi közösségi és szabadidős terek is járnak

2021.09.30. 10:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A mögöttünk álló másfél évben még fontosabbá vált, hogy a minőségi kikapcsolódásra akár a „szomszédban” is lehetőségünk nyíljon. A Cordia több lakóparkja is a piacon egyedülálló módon nyújt ilyen szolgáltatásokat a lakók számára.

A budai oldal egyik legnépszerűbb lakóparkjának számító Sasad Resortot nem csak az épületek tágas, szellős elrendezése, valamint a Rupp-hegy természetvédelmi terület szomszédsága teszi különlegessé, hanem a most átadott, tekintélyes méretű élménypark is. A lakók által használható, több mint 8.000 négyzetméteres élménypark egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára.

PR 1 Sasad 1

A területen kosárlabda-, foci- és futópálya, szabadtéri edzőpark, pingpongasztal, kültéri kondigépek is megtalálhatók, a kisebb és nagyobb gyerekeket pedig mászófallal, hintával, csúszdával és sok más játékkal felszerelt játszóterek várják. Azok sem csalódnak, akik csak lazítanának egyet a nap végén: ők a piknikező és sütögető helyeket vehetik igénybe, de be is ülhetnek a park rövidesen megnyíló kávézójába. A biztonságról portaszolgálat, térfigyelő kamerák gondoskodnak azért, hogy a feltöltődés garantáltan gondtalan, a parkban eltöltött idő pedig élményekkel teli lehessen.

bamutatkozás 3

Természetesen a belváros közeli otthont választóknak sem kell lemondaniuk az értékes közösségi szolgáltatásokról. A XIII. kerület egyik legfrekventáltabb környékén, kiváló közlekedési környezetben található Young City egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét, ahol a vevők nem csak lakást, hanem gondosan megtervezett közösségi életteret is vásárolnak.

PR 3 YoungCity 1

A Young Cityt úgy alakították ki, hogy segítsen az egészséges életmód fenntartásában: a parkosított, közös kertben szabadtéri edzőpark és játszótér ad lehetőséget a kikapcsolódásra. Az épületegyüttes földszintjén felszerelt, multifunkciós közösségi tér, az első ütem legfelső emeletén pedig napozóterasz is szolgálja a lakók kényelmét, ahol a nyugágyak és a pihenősarok családi és baráti összejövetelek színtere lehet. A közösségi területeken ráadásul a lakók által használható wifi teszi kényelmesebbé az ott eltöltött időt.

PR 4 YoungCity 2

A pesti oldal legkeresettebb kertvárosi kerületében, a magas fákkal övezett Rákos-patak szomszédságában található Thermal Zugló egyik különlegessége, hogy a lakóknak már rossz idő esetén is lehetőségük van nagy társaságban élményeket szerezni és kipihenni a mindennapi fáradalmakat. A lakópark második és a harmadik ütemében is kialakítottak egy-egy nagyméretű közösségi teret.

PR 5 ThermalZuglo 1

A cél egy, az itt lakók kényelmét maximálisan kiszolgáló privát beltéri játszóház, iroda és kikapcsolódási tér létrehozatala volt, amely elősegíti, hogy az épületben családi otthont vásárló fiatal családok minőségi kapcsolatokat alakíthassanak ki egymással. A helyiség egyik része gyermekjátszóként funkcionál, ahol a kreativitást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejlesztő, vidám, élénk színű játékokat helyeztek el. A nappaliban nagyképernyős tévék, kényelmes kanapék és csocsóasztal is helyet kapott, a konyhai területen mikrohullámú sütő és hűtőgép is található, így például a kisgyerekes szülőknek az etetéshez nem kell elhagyniuk a termet, ahol akár a családi rendezvények – például a születésnapi ünnepségek – is lebonyolíthatók.

PR 6 ThermalZuglo 2

A Thermal Zugló esetében ráadásul a közösségi terek magas színvonalú kialakítása nem csak a lakóparkra, hanem a szomszédos, a kerületiek körében kiemelkedően népszerűnek számító közterületre is vonatkozik. A Cordia is részt vesz ugyanis a XIV. kerületi önkormányzat egyik legnagyobb, idei fejlesztésében, a Rákos-patak zuglói szakaszának három ütemben megvalósuló revitalizációjában. A hamarosan elkészülő munkálatok során – más beavatkozások mellett - természetközelibbre cserélték a patak beton mederburkolatát, amihez az egyik szakaszon a Cordia is hozzájárult, illetve a cég egy gyalogos híd építését is vállalta. A már beköltözött lakók visszajelzései alapján telitalálatnak számítanak a közösségi szolgáltatások: az extra terek és funkciók nem csak értékesebbé, de élhetőbbé, színvonalasabbá, jobban kihasználhatóvá és kényelmesebbé teszik a lakókörnyezetet, ráadásul segítenek abban is, hogy valódi közösségek jöhessenek létre.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.