Ezt jegyezd meg: eMAG-Extreme Digital Black Friday november 19-én!

2021.11.05. 00:00 Módosítva: 2021.11.05. 16:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Eddigi legnagyobb Black Friday-át szervezi közösen a két online óriás.

Ha te sem hiszel a minden évszakban jelentkező, akár egy hétig is tartó fekete pénteki akciókban, akkor az eMAG-Extreme Digital idei közös Black Friday-át neked találták ki! A két online óriás ugyanis egyesülése nyomán történetében először közös Black Friday-t szervez, amely 2021 november 19-én kerül megrendezésre.

Mi az, amit már tudunk az eMAG-Extreme Digital Black Friday-ről?

Az eMAG és az Extreme Digital azt ígéri, hogy az idei lesz az eddigi legnagyobb szabású Black Friday-ük: televíziók, telefonok, laptopok, a divat kategóriába tartozó termékek és sportcikkek, háztartási cikkek és készülékek, otthoni és kerti kiegészítők, szépségápolási termékek, bútorok, játékok, autógumik biztosan lesznek rajta akciós áron, mivel a saját készletei mellett az eMAG Marketplace-en jelen lévő külső kereskedők is készülnek fekete pénteki ajánlatokkal.

Tavaly féldisznó, autó és COVID-teszt is volt akciós áron, az idei különleges Black Friday-ajánlatok közül az eMAG egyelőre csak hármat árult el: azt tudjuk, hogy lesz dízelautókban használatos AdBlue-adalék (ez mostanában hiánycikk), de még akciós árú ingatlanokra és belföldi utazási ajánlatokra is érdemes számítani - utóbbiak a járványhelyzet miatt nagyon népszerűek voltak tavaly is.

Hogyan készülhetek fel az eMAG-Extreme Digital Black Friday-re?

A legfontosabb: bírd ki november 19-edikéig! Nyilván egy sor kereskedő addig is előrukkol majd több napig, vagy egy hétig is tartó fekete pénteki akcióval: érdemes résen lenned a korábban tartott fekete pénteki akciókkal, és csak akkor rászánni magad a vásárlásra, ha valóban versenyképes árú terméket látsz.

Azt már elárulta a cég, hogy a közös Black Friday az eMAG.hu plaformján zajlik majd, így ha eddig csak az Extreme Digitalnál vásároltál, érdemes még előtte regisztrálnod az eMAG.hu-n egy fiókot magadnak. Ha kimondottan vadászol olyan termékre, amely várhatóan hamar elfogy majd (például az akciós játékkonzolok általában ilyenek), ezért gyorsan kell rendelned, előre mentsd el a fizetéshez a bankkártyaadataidat. Ha pedig kimondottan vadászol egy bizonyos termékre, mentsd el a kedvenc termékeid közé az eMAG fiókodban!

Azt még nem tudni, hogy a november 19-én hánykor kezdődik majd az eMAG-Extreme Digital Black Friday az emag.hu-n, de az valószínűsíthető, hogy az eMAG mobil appjából (iOS és Android) érkezőket idén is hamarabb engedi majd be a rendszer. Sajnos a pontos kezdés idejét nem adták meg, de segítségként elárulhatjuk, hogy az eMAG tavalyi fekete péntekén reggel 7 óra 7 perckor nyíltak a virtuális kapuk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.