Csalódtál az eddigi Black Fridayekben? Akkor készülj november 19-ére!

2021.11.12. 13:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Egyesült az eMAG az Extreme Digitallal, ezért egy közös gigászi Black Fridayt szerveznek.

Nem lehet minden héten fekete pénteket tartani az eMAG és az Extreme Digital szerint: a két hazai e-kereskedelmi óriás 2021 november 19-én először tart közös Black Fridayt, amely így a korábbi éveknél is nagyobb szabású lehet.

Néhány éve még senki sem sejtette volna, hogy az egykori két nagy rivális e-kereskedelmi márka közösen fog fekete péntekezni. Ám most, hogy a két cég egyesült, magától értetődő, hogy a Black Friday kapcsán is egyesítik az erőiket, hiszen az Extreme Digital inkább a műszaki termékek frontján erős, az eMAG-tól pedig minden egyebet is rendelnek az emberek, tavaly például a háztartási eszközök és a tisztítószerek voltak a fekete pénteki slágerek, persze csak a gyermekjátékok és a mobilok mellett.

Miután már kevesebb mint egy hét van hátra az eMAG-Extreme Digital Black Fridayig, összeszedtük, miként lehet felkészülni arra, hogy a legnagyobb eséllyel kaparinthassuk meg november 19-én az akciós termékeket.

Hogyan készülhetek fel az eMAG-Extreme Digital Black Fridayre?

  1. Állítsd be az ébresztőt november 19-én kora reggelre! Azt ugyan még nem tudni, hogy pontosan hánykor indul az eMAG–Extreme Digital Black Friday, de a korábbi évek tapasztalatai szerint a reggel 7 órás időpont elég valószínű.
  2. Regisztrálj magadnak egy eMAG-fiókot! A két márka közös Black Fridaye az eMAG.hu-n fut majd, vagyis ha eddig csak az Extreme Digitaltól rendeltél, és szeretnéd minél gyorsabban feladni a rendelésedet, mindenképp regisztrálj fiókot, és belépni, vagy legalább felírni magadnak a jelszót.
  3. Töltsd le az eMAG mobilappját! Az eMAG mobilappjából (iOS és Android) érkezőket minden bizonnyal idén is hamarabb engedi majd be a rendszer azoknál, akik az eMAG.hu-n keresztül akarnak vásárolni. Az app értesítéseit is engedélyezned, néhány ajánlatot ugyanis már kezdés előtt meg szokott osztani a cég ezen keresztül.
  4. Mentsd el a bankkártya-adataidat és a preferált átvételi helyet! Érdemes előre elmentened a bankkártyád adatait az eMAG appban, hogy a lehető leggyorsabban tudj fizetni. A normál méretű termékeket itthon már több mint 400 eMAG easybox csomagautomatába kérheted, nézd meg, melyik van hozzád a legközelebb, és mentsd el a kedvenc átvételi helyeid közé!
  5. Mentsd el a kívánságlistára azt a terméket, amire vadászol! Ha kimondottan vadászol valamilyen termékre, legyen szó akár egy bizonyos hűtőszekrényről, okostelefonról, vagy mondjuk hajszárítóról, mentsd el azt a Kedvencek közé: ehhez a “Kedvencekhez ad” gombra kell ráböknöd az eMAG appban vagy a webáruházban.
  6. Ezen az oldalon iratkozz fel az eMAG hírlevelére! Hiszen itt is meg fognak osztani indulás előtt bizonyos akciós ajánlatokat az eMAG-Extreme Digital Black Friday szervezői.

További információkat az eMAG–Extreme Digital Black Fridayról ezen az oldalon találhatsz: https://www.emag.hu/blackfriday

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.