Gyorsan költözne új otthonába? Itt válogasson!

2021.11.30. 10:07
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Minőségi otthonok Budapest legnépszerűbb helyszínein, akár Zöld Otthon Hitellel.

A mögöttünk álló másfél esztendőben még inkább felértékelődött a saját otthon szerepe. Egyrészt sokkal több időt töltünk a lakásunkban, mint korábban, egy saját ingatlant pedig mindig szívesebben formálunk a saját ízlésünk szerint. A lakás egyszerre vált a tanulás vagy a home office színterévé. Az elmúlt évben sokan szembesültek azzal, hogy az otthon elvégzendő tevékenységek szélesebb köréhez már túl szűkké vált a lakás, vagy az derült ki, hogy a környék nem elég zöld, illetve nincsenek megfelelő szolgáltatások a közelben.

Számos kedvező hitel- és támogatási lehetőség áll rendelkezésre az új lakást vásárlók számára. Ezek között a piaci konstrukcióknál jóval alacsonyabb kamatozású Zöld Otthon Hitel akár egyedülállók, gyermektelenek számára is felvehető, a legalább két gyermeket nevelők pedig a CSOK-ot igénybe véve állami kamattámogatást is kaphatnak az energiatakarékos otthonok vásárlásához. További észszerű szempont, hogy az új lakásba minél hamarabb be lehessen költözni, ne kelljen éveket várni a birtokbavételre.

CRD zold prog popup 750x438 px SV 2021103

Érdemes tehát megnézni, hogy mit kínál Magyarország vezető lakásfejlesztője, hiszen a Cordia folyamatosan frissülő, változatos portfóliójában jelenleg több mint 840 budapesti új otthon érhető el, ezek közel negyede ráadásul hamarosan költözhető, számos lakás pedig megfelel a Zöld Otthon Lakáshitel követelményeinek is.

Legyen szó belvárosi, kertkapcsolatos lakásról, kis alapterületű kertvárosi otthonról, vagy tetőteraszos penthouse-ról, a Cordiánál mindegyik opció megtalálható: a lakások minőségi és modern anyagok felhasználásával készülnek és kulcsrakész állapotban vehetők át. A paletta rendkívül változatos, és felöleli Budapest legnépszerűbb helyszíneit, a pandémia alatt még kedveltebbé vált zöldövezeti lakóparkoktól kezdve a belvárosi és egyetemközeli lokációkon át egészen a Duna-parti fejlesztésekig, ahol a felsőoktatási hallgatók és fiatal pályakezdők számára ideális lakások éppúgy megtalálhatók, mint a családi otthonok.

KSZ 203696 AG 20210730 00047

Az utóbbiakra jó példa a Thermal Zugló lakópark, ahol számos, hamarosan költözhető otthon érhető el. Ideális választást jelent azon fiatal és idősebb párok, családok számára, akik a hamisítatlan kertvárosi környezetet részesítik előnyben: a magas fákkal övezett Rákos-patak szomszédságában található fejlesztés egyik különlegessége, hogy a lakópark második és a harmadik ütemében is kialakítottak egy-egy nagyméretű, jól felszerelt, privát beltéri játszóházként, irodaként és kikapcsolódási térként is funkcionáló közösségi helyiséget. Ezek egyik része gyermekjátszóként funkcionál, ahol a kreativitást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejlesztő, vidám, élénk színű játékokat helyeztek el.

A nappaliban nagyképernyős tévék, kényelmes kanapék és csocsóasztal is helyet kapott, a konyhai területen mikrohullámú sütő és hűtőgép is található, így például a kisgyerekes szülőknek az etetéshez nem kell elhagyniuk a termet, ahol akár a családi rendezvények – például a születésnapi ünnepségek – is lebonyolíthatók. Főként a fiatalokat, családalapítás előtt állókat és a fiatal családosokat várják a XIII. kerület egyik legfrekventáltabb környékén, kiváló közlekedési környezetben található, a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét egyszerre kínáló Young City hamarosan költözhető otthonai is. E lakópark egyik legfőbb vonzerejét szintén a gondosan megtervezett közösségi terek jelentik: a parkosított, közös kertben szabadtéri edzőpark és játszótér ad lehetőséget a kikapcsolódásra, az első ütem legfelső emeletén napozóterasz, az épületegyüttes földszintjén pedig felszerelt, multifunkciós közösségi tér is szolgálja a lakók kényelmét.

A Cordia azok számára is vonzó palettát kínál, akiknek a belváros és az egyetemek közelsége az első számú választási szempont, és fiatal pályakezdőként vagy egyetemistaként ilyen környezetben képzelik el első saját lakásukat, és nem szeretnének éveket várni a költözéssel. Kifejezetten nekik szólnak a Budapest legszélesebb sétálóutcája, a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén, a Grand Corvin 1. üteme, a Corvin Átrium, vagy a IX. kerület megújuló részén, számos egyetem közelében található Akadémia Garden kényelmes és modern otthonai.

KSZ 204378 TZ 20210814 0063-150

Azok sem csalódnak, akik inkább a Duna szomszédságába vágynak, hiszen a Marina Life egyszerre nyújtja a nagyvárosi élet és a vízparti hangulat minden előnyét. A XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén, a Duna-parttól pár perces sétára található épület kiváló közlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulnánk útnak.

KSZ 203455 AG 20210725 01095-150
Advertisement
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.