Lakásvásárláson gondolkozik? Nézze meg a LIVING Kassák Terrace projektjének bőséges kínálatát, 5% áfával!

2022.02.03. 11:17
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Váci úttól sétatávolságra található Kassák Terrace lakásai a 21. századi városlakók minden igényét kielégítik, és értékálló befektetésnek is tökéletesek.

Harmadik, egyben befejező üteméhez érkezett a LIVING nagy sikerű Kassák Projektje. Az első fázisban elkészült Kassák Residence minden lakása elkelt, a projekt átadására 2020-ban került sor. Az ezt követő, második ütem, a Kassák Passage szerkezetkész, a lakások 90%-a már a befejezés előtt vevőre talált. A Kassák Projekt harmadik, egyben befejező üteme a Kassák Terrace lakófejlesztés, amelynek keretében összesen 246 lakás épül fel a 13. kerületi Klapka és Kassák Lajos utca kereszteződésében, a Váci úttól sétatávolságra. A lakások értékesítése már elkezdődött, melyek kedvező fizetési feltételekkel és 5%-os áfával vásárolhatók meg.

Kassak Terrace KeyVisual 1138x640

Kassák Terrace: Minden, amire egy városlakó vágyik

Akár új otthont szeretnénk, akár befektetési célból keresünk ingatlant, érdemes olyan lakófejlesztést választani, amely minőségi kivitelezésben készül, és megfelel a modern városlakók legmagasabb igényeinek is: hosszú távon is fenntartható, magas energiahatékonyságú, számos szolgáltatást nyújt, tágas közösségi terekkel rendelkezik, és csendes, nyugodt környezetben található.

A 13. kerület szívében épülő Kassák Terrace tökéletesen megfelel a fenti kritériumoknak, hiszen kínálatában változatos alaprajzú, napsütötte otthonok szerepelnek, a praktikus stúdiólakásoktól az ötszobás, panorámás penthouse lakásokig. A lakópark, amelynek átadása 2025 első felében várható, a Váci út közelében található, így kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és a szolgáltatások széles köre sétatávolságban elérhető. A belváros pedig autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan és könnyedén megközelíthető.

A Kassák Terrace egy 740 lakásos tömb részét fogja képezni, amelyhez egy több mint 9000 négyzetméteres saját park is tartozik majd. De a lakópark nemcsak a kivételes méretű zöldfelület miatt ideális az aktív életmód kedvelőinek: a Margitsziget, a Duna-part vagy akár a megújuló Városliget egy rövid sétával, vagy a kerékpárutakon is könnyen elérhető.

Okos megoldások

Szintén fontos szempont, hogy a háromrétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb lesz a hő- és hangszigetelés, a hőszivattyús megoldásokkal, a felülethűtéssel és -fűtéssel az éves hűtési-fűtési költségek is sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest. Akárcsak a többi LIVING-otthon, a Kassák Terrace is okosotthonokat kínál, ahol az okos dugalj, központi egység, valamint fűtés szabályozás az alapszolgáltatások részét képzik. A szolgáltatások köre külön díj ellenében igény szerint bővíthető a SMART+ csomaggal.

Nem csak egy társasház, hanem egy valódi közösségi otthon

Egy modern társasházból természetesen nem hiányozhatnak a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások sem. A Kassák Terrace közösségi nappalija azoknak is segítségére lehet, akik home office-ban dolgoznak, és szeretnének elvonulni egy csendes, nyugodt helyre. Ráadásul a business corner-ben nyomtatni is tudnak, így nem kell saját nyomtatót vásárolniuk vagy elmenniük egy szaküzletbe.

A közös fészerben a lakók többféle szerszámot és eszközt megtalálhatnak, amire az apróbb javítási munkákhoz, vagy a barkácsoláshoz szükségük lehet. Ha pedig olvasni támadna kedvük, de éppen nincs otthon egy kedvükre való könyv, akkor a közösségi könyvtárból is válogathatnak.

A LIVING azokra is gondolt, akiknek nehézséget jelent napközben átvenniük a futár által kézbesített csomagokat, egy kültéri csomagponton erre 0-24 órában lehetőségük lesz. A Kassák Terrace lakóinak közösségi autóbérlésre is lehetőség nyílik, így ezen sem kell gondolkodniuk, ha kocsival szeretnének menni valahova.

LIVING Service szolgáltatások

Akár saját, akár befektetési céllal tervezzük a lakásvásárlást, a LIVING profi szolgáltató cége, a LIVING Service az ingatlan berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt, külön díjazás alapján.

Értékálló befektetés

A legmagasabb elvárásokat is kielégítő, értékálló, jó lokációval rendelkező, alacsony rezsijű, biztonságos otthonok mindig értékálló befektetést jelentenek. Azonban az infláció miatt, ami továbbra is folyamatosan erősödik, nem érdemes halogatni a lakásvásárlást. Egyfelől az idő múlásával a befektetésre szánt pénzből már nem biztos, hogy meg tudjuk venni az álomlakást, másrészről egy most megvásárolt ingatlan idővel jelentős nyereséget hozhat számunkra. A Kassák Terrace újépítésű ingatlanjai kedvező fizetési feltételekkel, 5%-os áfával vásárolhatók meg, így a most befizetett kezdőrészlettel a néhány év múlva átadásra kerülő lakás nagy hasznot jelenthet, akár eladjuk vagy bérbe adjuk.

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatának, a WING-nek a lakóingatlan-fejlesztő üzletága. Megvalósult fejlesztései közé tartozik a Kassák Residence, a Metropolitan Garden és a Park West 1, folyamatban lévő projektjei a Park West 2, a Le Jardin, a Kassák Passage és a Kassák Terrace lakóparkok.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.