A legjobb magazinok egy helyen. Most 2 hónapot ajándékba adunk.

2022.02.08. 11:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Netflixéhez hasonló üzleti modellel jelent meg a Laptapír (www.laptapir.hu) a hazai lappiacon. Havi fix előfizetési díjért ad korlátlan online hozzáférést havi és hetilapokhoz. Jelenleg 120 sajtótermék érhető el, de a lapok száma folyamatosan nő. Úgy olvashatja számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon a lapokat, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Ráadásul egyetlen előfizetéssel egy időben 5-en is olvashatnak, így előfizetését megoszthatja a családtagokkal is. Kedvenc lapjait mobil eszközökre letöltheti, magával viheti, bárhol, bármikor elérheti. Előfizetésével a korábbi lapszámokhoz, további magazinokhoz, különszámokhoz is hozzáfér.

Előfizetési akció!

Most minden új előfizetőnek az első 3 hónap 4470 Ft helyett csak 1490 Ft, azaz havonta mindössze 497 Ft.

Mutatjuk a lépéseket:

1./ Felkeresi a Laptapir.hu weboldalt.

2./ A regisztrációnál talál egy promóciós kód mezőt, oda írja be az alábbi kódot és fizetés után aktiválódik a 3 havi előfizetés.

Promóciós kód: 321

A promóció előfizetőként csak egyszer vehető igénybe!

ajandekkartya

A Laptapir magazin előfizetés kiváló ajándék lehet, mert nem csak egy személyt, hanem az egész családját megajándékozhatja, mivel mindenki talál az érdeklődésének megfelelő témakörben olvasnivalót.

Ajándékkártya oldalunkon választhat a kedvezményes 2, 6 vagy 12 havi előfizetések közül. A fizetés után küldünk egy aktiváló kódot az ön e-mail címére. A kódot tovább küldheti az ajándékozottnak, aki a saját e-mail címével regisztrál és a fiókjában aktiválja az előfizetést. Készítettünk egy virtuális ajándékkártyát, amelyet itt tud letölteni.

ipm

Archívum, keresés, könyvjelző funkciók

Aki előfizetést vásárol, az aktuális lapszámok mellett évekre visszamenőleg kereshet cikkek, témák után, sőt a kulcsszavas kereső a Laptapir összes kiadványából összegyűjti a találatokat lapokra bontva. Hasznos funkció még a könyvjelző, amivel az olvasnivaló megjelölhető. Bármelyik kiadványban is található, később egy gombnyomással elérhető. Aki kedvenc újságját ebben a formában olvassa, nem kell az esetleges késedelmes postai kézbesítés miatt bosszankodnia, se az újságárust felkeresnie és sokkal olcsóbban jut a kiadványokhoz. Az oldalra fellépve mindig megtalálja a legfrissebb lapszámokat.

Az egész család használhatja, egyszerre is!

A Laptapíron egyetlen előfizetéssel 5 eszközön lehet párhuzamosan olvasni az asztali géptől, a laptopon és táblagépen át az okostelefonig. Ha egy családból a férjet a tudományos-ismeretterjesztő, a feleséget a receptes vagy női, a gyerekeket pedig az autós-motoros magazinok érdeklik, akkor havi 1490 forintért az összes elérhető. Ráadásul az eltérő érdeklődési körökre külön profilok létrehozhatók és a bejelölhetők, hogy az adott profilban mely lapokat szeretnénk látni, olvasni.

Céges előfizetés – ajándékozzon dolgozói vagy ügyfelei részére Laptapir előfizetést!

A Laptapir szolgáltatás díja alaphelyzetben is alacsony, de céges vagy csoportos előfizetés esetén további kedvezményeket tudunk biztosítani! Nagyszerű ajándék a dolgozók elismerésére, megbecsülésére vagy az ügyfelek motiválására, hűségük jutalmazására. Érintésmentes és fenntartható ajándék! 
Csoportos előfizetés esetén (10+ fő) kérje külön árajánlatunkat! Meg fog lepődni milyen kedvező!

Kapcsolat:
Kukucska Ferenc
Mediacity Kft.
Telefon: +36 1 445 1071
E-mail: ferenc.kukucska@mediacity.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.