Új fejezet a kutyaeledelek történetében: próbáld ki Te is a PetChefet!

2022.02.15. 10:34
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
petchef-nyito

Kutyatáp helyett valódi étel - ez lenne a megoldás a kedvenceink körében is egyre nagyobb számban jelentkező egészségügyi problémákra. De kinek van ideje főzni még a kutyának is a rohanó hétköznapokban, amikor sokszor saját magunkra sem jut elég idő? 

A magyar PetChef erre a problémára kínál kényelmes és szuperegészséges alternatívát: csúcsminőségű, frissen főzött eledelek, egyenesen az elfoglalt gazdik otthonába.

A PetChef alapítói most egy 3490 Ft értékű ajándékkal is kedveskednek az új vásárlóknak, hogy a Te kedvenced tálkájába is egészséges menü kerülhessen! Ne hagyd ki ezt az egyszeri és megismételhetetlen lehetőséget! A részleteket a cikk végén találod.

Kutyatáp körkép: itt bizony valami bűzlik

Az elmúlt évtizedekben csak úgy dübörög a kutyatáp-biznisz, ami nem is csoda. A rohanó életmódot élő gazdiknak egyszerű és kényelmes megoldást nyújtanak a polcról könnyedén leemelhető tálalásra kész tápok. Azt viszont csak már kevesen tudják, hogy mit is adnak valójában kedvenceiknek, hiszen a termékek csomagolása egészséget és kiegyensúlyozott táplálkozást ígér. 

De valóban így van? Sajnos nem. A legtöbb kutyatáp alapanyaga - tisztelet a kivételnek - silány minőségű, emberi fogyasztásra nem alkalmas összetevő. Lássuk, mi minden található a tápokban!

  • A táp alapja gyakran a rizsliszt vagy kukoricaliszt, amelyek ugyan bővelkednek kalóriában, értékes tápanyag viszont nem sok található bennük
  • Színhús nem sok, állati melléktermékből annál több kerül a termékekbe, ami a jelenlegi szabályozások szerint akármi is lehet. Bőr, csőr, csont, porc, inak, vagy a “bizalomkeltő” elnevezésű mechanikusan lefejtett húspép - és még sorolhatnánk
  • Mesterséges adalékanyagok és ízfokozók használata nélkül a kutyák érzékeny orrukkal egyből kiszagolnák: itt márpedig valami bűzlik! 
  • A “tökéletes receptúrában” pedig sokszor kimutatható a mycotoxin is, ami a penészgombát tartalmazó alapanyagokból kerül a tápokba
pouring-pet-food-into-bowl

Az elkészült masszát ezután általában magas hőmérsékleten, nem túl kíméletes ipari eljárásokkal készítik el, így a maradék csekély tápanyag is elvész. Nem marad más hátra, mint a hiányzó vitaminok szintetikus táplálékkiegészítőkkel történő pótlása - hogy végül biztosan semmi természetes ne maradjon a tápokban. 

Sajnos a helytelen etetés hatása már jól látszik az elmúlt évek adatain is: egyre több az elhízott vagy allergiás kutya. Vezető halálokként pedig a daganatos betegségek szerepelnek, de nem maradnak le sokkal a máj-, vese- és szívproblémák sem. 

Egészséges eledelt az elfoglalt gazdik kutyusainak is

Bár az ipari tápok népszerűsége még mindig töretlen, ma már egyre több felelős kutyatulajdonos keres másik, egészségesebb alternatívát. Az egyik megoldás a kutya táplálkozási igényeit figyelembe vevő házi koszt lehetne. A házi koszt megnevezés alatt természetesen nem a saját vacsoránk tányéron hagyott maradékát értjük, hanem gondosan összeválogatott, első osztályú alapanyagokból készített minőségi ételt. De hát a mindennapi hajtásban kinek van erre ideje és energiája? 

Szerencsére ma már van más lehetőség is, mint a bolti táp vagy az otthoni pepecselés. Ez a PetChef, amely csúcsminőségű, frissen főzött eledeleivel új kategóriát teremt a kutyaeledelek piacán. 

A PetChef kutyaeledelei dr. Varga József (a “csodadoki”), a kutyák táplálkozására szakosodott, több mint 20 éves dietetikai tapasztalattal rendelkező állatorvos receptjei alapján készülnek. A választékban a különleges táplálkozási igényű kutyusok is megtalálják a megfelelőt: elérhető menü érzékeny gyomrú, allergiás, ízületi problémában szenvedő, vagy akár máj- és vesebeteg kutyusok számára is.

Mitől más a PetChef?

petchef-2
  • Az eledelek kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas, minőségi összetevőkből készülnek
  • Színhús, többféle zöldség és gyümölcs, valamint szuperételek kerülnek az ételekbe
  • Amit lehet, magyar termelőktől szereznek be
  • A menük glutén- és GMO mentesek
  • Ízfokozókat, tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat egyáltalán nem tartalmaznak
  • A tápanyagtartalom megőrzéséről pedig a kíméletes, alacsony hőmérsékleten történő főzés gondoskodik, melyet követően az elkészült ételeket azonnal gyorsfagyasztják a frissesség megőrzése érdekében
  • Mindez országosan, a választott szállítási napon, kiporciózva érkezik házhoz

Az eledelek pedig nemcsak ínycsiklandozóak, de valóban jótékony hatásúak is. Erről árulkodik a rengeteg pozitív visszajelzés is, ami a gazdiktól érkezik. A PetChef eledeleinek hála, a kutyatulajdonosok kedvenceik gyomor- és bélpanaszainak elmúlásáról, súlycsökkenésről, sőt allergiás tünetiek javulásáról vagy teljes megszűnéséről számolnak be. És ami legalább ennyire fontos: tisztára nyalt tálacskákról, jóllakott, boldog és energikus kutyákról. 

Ilyen egyszerű az élet a PetCheffel

A PetChef kényelmes megoldás elfoglalt gazdiknak is. Az eledeleket ugyanis előre kiporciózzák, majd csomagolják és gyorsfagyasztással lehűtik. A gazdinak pedig nincs más dolga, mint akár útközben, mobilról megrendelni a heti adagot. Voilá! A kutyus táljában ott is a friss, egészséges étel. 

Nincsen szaladgálás az összetevők után, cipekedés, nincs fertőzésveszély a feldolgozás során (nyers etetés), sem órákig tartó főzés, adagokra osztás, vagy takarítás. Több idő marad a szeretteinkre, beleértve szőrös családtagunkat is.

Próbáljátok ki ti is! Ingyenes kóstoló csomag mindössze a házhoz szállítás áráért

petchef-kostolo-csomag-uj

Ünnepi malac , Háztáji bárány , Tanyasi marha- csak pár példa a PetChef kínálatából. Jelenleg már 6 különböző menü közül választhatsz, így a legválogatósabb kutyus is garantáltan megtalálja a fogára valót. De vajon melyik lenne a legmegfelelőbb? 

A kutyaeledel próbája az evés

A cikk végén szereplő kuponnal pedig minden, a PetChef oldalán először vásárló gazdi egy teljesen ingyenes kóstoló csomagra jogosult, mindössze a szállítási költségért kell fizetni. 

Ne maradj le, rendeld meg most négylábú barátod új, kedvenc menüjét! A megrendelés véglegesítésekor használhatod a “ kostolo100” kuponkódot a kupon mezőbe beírva vagy kattints azonnal az alábbi gombra!

petchef-kupon
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.