Magyarország legnagyobb üzleti találkozója az ipari szektorban

IN AH 2022 kozos fejlec hu
2022.05.02. 16:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások a HUNGEXPO-n

Kihívásokkal teli időszakban vagyunk mindannyian, amely hatással van az eddigi megszokott üzletmenetre. Egy dolog azonban sosem változik: az embereknek az üzleti világban továbbra is szüksége van olyan konferenciákra és kiállításokra, ahol a szakma találkozik, innovációkat mutat be, kapcsolatot épít és ezzel új lendületet generál az adott ágazatnak. A HUNGEXPO által szervezett rendezvények továbbra is hozzá kívánnak járulni az ipar fejlődéséhez.

Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH kiállítás-együttes 2022. május 10-13. között újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat a jelenlegi gazdasági helyzetben való hatékony működésről. A résztvevőknek lehetőségük nyílik az üzletkötésre, arra, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel.

2022 májusában az ipari kiállítási csokor társrendezvénye a járműipari beszállítók és fenntartók hazai kiállítása az AUTOMOTIVE HUNGARY, amely átfogó képet ad a hazai autógyártás piaci szereplőiről, innovációiról, egyben olyan fórum, ahol az iparág valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója találkozhat, üzletet köthet, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

A 3 szakkiállítás egy időben, egy helyen nyújt egyedülálló lehetőséget az iparágak közötti szinergia kihasználására és a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázására.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter

Résztvevők

Közel 400 kiállító várja a szakembereket 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO új és felújított pavilonjaiban, hiszen a legutóbbi rendezvény óta 2 új pavilon és egy konferencia központ épült, a régi pavilonok pedig felújításra kerültek. A jelen lévő cégek listája itt található.

Programok

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri. A konferenciákon, továbbképzéseken, előadásokon szó lesz többek között az e-mobilitásról, az akkumulátorgyártásról, a hegesztéstechnika alapjairól, a digitalizációban rejlő lehetőségekről, a polimerek újra hasznosításáról, a magyar hidrogén gazdaság fejlődéséről vagy a 3D nyomtatásról. Lesz robotbemutató is és megrendezésre kerül a X. Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny.

Bővebben a kiállítás programjairól a honlapon vagy az új HUNGEXPO applikációban lehet olvasni, ahol egyből meg is lehet jelölni a kedvenc kiállítókat és naptárba lehet tenni az érdekesnek és tartalmasnak ígérkező programokat.

Nagydíj

A hagyományokhoz híven 2022-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesülneka szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációk az ipari kiállítás-együttesen. A versenyen eséllyel indulhatott bármely, korszerű hazai forgalmazású termék, eljárás, műszaki szolgáltatás, amely beleillik a kiállítás tematikájába. A díjátadóra az ünnepélyes megnyitó keretében kerül majd sor 2022. május 10-én.

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, mely ezen a linken könnyen elvégezhető.

Bővebb információ:

www.iparnapjai.hu

https://www.facebook.com/iparnapjai

https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.