Várja a szakembereket Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója

2022.05.10. 13:48
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások a HUNGEXPO-n

Tegnap megnyitotta kapuit hazánk legnagyobb ipari szakkiállítás-együttese, melynek fővédnöke: Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter.

A MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás egy időben, egy helyen nyújtanak egyedülálló lehetőséget az iparágak innovációinak bemutatására, a köztük lévő szinergia kihasználására és a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázására.

Az ünnepélyes megnyitón Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket, majd Dr. György László az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára mondta el nyitóbeszédét, mellyel megkezdődött a 4 napos esemény.

Nagydíj

A hagyományokhoz híven 2022-ben is meghirdetésre került az IPAR NAPJAI – MACH-TECH NAGYDÍJ pályázat, melyenkülönböző elismerésben részesülteka szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációk az ipari kiállítás-együttesen. Az ünnepélyes megnyitón az alábbi cégek vehették át a nagydíj, különdíj vagy díszoklevél elismeréseket:

Abraziv Kft., Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH, Enertech Hungária Kft., LOSONCZI Innovations Kft., Metal Trading & Consulting Tanácsadó és Kereskedelmi Kft., Pure Air Kft., SANXO-SYSTEMS Kft., TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft., Weidmüller Kereskedelmi Kft.

Résztvevők

A díjazott cégek mellett 400 kiállító várja a szakembereket 2022. május 10-13. között a HUNGEXPO új és felújított pavilonjaiban, hiszen a legutóbbi rendezvény óta 2 új pavilon és egy konferencia központ épült, a régi pavilonok pedig felújításra kerültek. A hazai és nemzetközi ipar világmárkái, piacvezetői, kis- és középvállalkozásai bemutatják termékeiket, szolgáltatásiakat, egyedi megoldásaikat, fejlesztéseiket. A jelen lévő cégek listája itt található.

Programok a helyszínen

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri. Az első nap programtémái érintették az e-mobilitást, az akkumulátorgyártást, a digitalizációban rejlő lehetőségeket. A rendezvény hátra lévő részében megvalósuló konferenciákon, továbbképzéseken, előadásokon szó lesz többek között a hegesztéstechnika alapjairól, a polimerek újra hasznosításáról, a magyar hidrogén gazdaság fejlődéséről, a német-magyar technológiákról és a 3D nyomtatásról, valamint hajrájába ér a X. Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny.
Bővebben a kiállítás programjairól a honlapon vagy az új HUNGEXPO applikációban lehet olvasni, ahol egyből meg is lehet jelölni a kedvenc kiállítókat és naptárba lehet tenni az érdekesnek és tartalmasnak ígérkező programokat.

Virtuális kiegészítés – hibrid kiállítás

A hagyományos, fizikai térben megvalósuló kiállítás mellett online is csatlakozhattak a kiállítók az eseményhez, mivel a helyszíni kiállítás virtuális kiegészítéssel bővült. Az érdeklődők tehát nem csak a helyszínen személyesen, hanem a virtuális pavilonokban is találkozhatnak a szakma képviselőivel. Bővebben a virtuális kiállításról: https://iparnapjai.hu/virtualis-kiallitas/

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, mely ezen a linken könnyen elvégezhető.

Bővebb információ:

www.iparnapjai.hu

https://www.facebook.com/iparnapjai

https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.