Tökéletes hatékonyság két kijelzőn - ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED

asus zenbook cover
2022.08.29. 10:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A kreatív kiválóságra épített Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) lenyűgöző vizuális élményt kínál a következő generációs ScreenPad Plus és a világelső 14,5 hüvelykes 2,8K 120 Hz-es OLED érintőképernyő kombinációjával. A kiterjedt, 16:10-es képaránynak köszönhetően nagyobb a vizuális munkaterület a fő érintőképernyő pedig Dolby Vision tanúsítvánnyal és PANTONE validációval is rendelkezik a pontos színvisszaadás érdekében. A legmélyebb feketékről a VESA DisplayHDR* True Black 500 tanúsítvány gondoskodik, a mozi minőségű DCI-P3 színskála pedig rendkívül élénk színeket biztosít, miközben a 120 Hz-es frissítési gyakoriság és a 0,2 ms válaszidő a leggyorsabb akciójeleneteket is szupersimává varázsolja.

asus zenbook 1

A Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) megkapta a következő generációs, 12,7 hüvelykes ScreenPad Plus teljes szélességű másodlagos érintőképernyőt, amely támogatja a legújabb, nagy pontosságú ceruzákat is, így például az ASUS Pen 2.0-t. A billenőmechanizmust teljesen áttervezték, hogy létrejöjjön az AAS Ultra hűtőrendszer, amely felnyitáskor akár 20mm-rel megemeli a ScreenPad Plus hátulját, és a laptop kinyitásakor 12°-kal megdönti, így ideális szögbe helyezi azt a kényelmes használathoz miközben a hűtést is fokozza.

Az alsó kijelzőn futó ScreenXpert 3 szoftver még hatékonyabbá teszi a többképernyős multitaskingot és a kreatív munkafolyamatokat. A beépített alkalmazások, mint például az App Switcher és az App Navigator növelik a produktivitást, és immár a külső kijelzőket is támogatják. Az új Vezérlőpult alkalmazás precíz és intuitív vezérlést biztosít a felhasználóknak kreatív alkalmazásaik felett. Segítségével könnyedén módosíthatják az ecset méretét, a telítettséget, beállíthatják a réteg átlátszatlanságát és még sok mást, hiszen az Adobe kreatív alkalmazásaihoz lett szabva.

asus zenbook 2

A Zenbook Pro 14 Duo OLED 12. generációs Intel Core i9-12900H processzora extrém teljesítményt nyújt minden kreatív feladathoz, tizennégy maggal a könnyed többfeladatos munkavégzéshez és az akár 5,0GHz-es Turbo Boost sebességgel. 60W-os maximális TDP-je kiválóan teljesít a CPU-igényes feladatoknál, így a felhasználók kevesebb időt tölthetnek várakozással és több időt alkotással. Ez a nagy teljesítményű CPU tökéletesen illeszkedik a stúdió-minőségű NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikus kártyához, amely nélkülözhetetlen eleme az intenzív grafikai feladatoknak, mint például a 3D renderelés és a videószerkesztés. A két fontos komponenst pedig a 32GB-os gyors RAM és az ultragyors, 2TB-os PCIe 4.0 x4 SSD egészíti ki, hogy ne legyenek memória- vagy tárhelyproblémák, amelyek lelassítanák a felhasználó kreativitását.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.