Digitalizációval léphet új szintre az egészségügy

asus commercial q3 cover
2022.09.06. 10:09
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az elmúlt évtizedben az egészségügy óriási változáson ment keresztül, melyben a digitalizációnak jutott a főszerep. A fogyasztók egyre inkább a saját kezükbe veszik egészségüket, és egyre több digitális eszközökhöz folyamodnak, a hatékonyabb és megbízhatóbb ellátás érdekében. Online vagy mobilról foglalják az időpontjukat, a netről töltik le a szükséges recepteket, és az egyre ritkább orvosi látogatások között is figyelemmel kísérik saját egészségi állapotukat. Ez a folyamat, kiegészítve az erre reagáló kormányzati szabályozásokkal, az új technológiákkal és a betegek adataihoz való példátlan hozzáféréssel a szolgáltatókat is változásra kényszeríti, hiszen a betegek már a másik féltől is hasonló rugalmasságot és digitalizációt várnak el.

asus commercial q3 1

Az innovatív digitális élmények biztosítását a kórházakban a megfelelő eszközökkel és technológiával kell kezdeni. Az olyan nagy teljesítményű és hosszú élettartamú asztali számítógépek, mint az ASUS ExpertCenter E1 AiO , egész napos távkonzultációkat is képesek kezelni, miközben számos egyéb feladatot is ellátnak, mint például a betegadatok lekérése és az orvosi jelentések ellenőrzése. A kórházban önkiszolgáló pultként szolgálhatnak, hogy javítsák a betegek élményét és megkönnyítsék az egészségügyi személyzet munkaterhét.

Az orvosok folyamatosan nézik a röntgenfelvételeket, elemzik a betegek adatait, ellenőrzik a kórtörténetet és a gyógyszerhasználatot. Az utolsó dolog, amire szükségük van, az egy lassú és nehézkes asztali számítógép vagy más eszköz, amely megszakítja munkafolyamatukat, és negatívan befolyásolja az általuk nyújtott egészségügyi szolgáltatások minőségét. A nagy teljesítményű ASUS ExpertCenter D9 egy erős és robusztus asztali számítógép, amely képes kezelni ezeket a feladatokat, és képes kezelni az olyan következő generációs technológiákat, mint a fejlett analitika és a gépi tanulás, ahogy az egészségügyi intézmények digitálisan átalakulnak.

asus commercial q3 2

A könnyű számítógépes eszközök, mint például az ASUS ExpertBook B3 Detachable, könnyedén elkísérik az egészségügyi szakembereket az íróasztaltól a kórtermekig. A billentyűzet egyszerű leválasztásával a laptop egy még kompaktabb táblagéppé válik, így a páciensek feljegyzései és a legfontosabb adatok az ujjak hegyére kerülnek. Az ASUS ExpertBook B5 Flip változatos formájával és mobilis erejével tovább tetézi ezt, hogy a felhasználója lépést tudjon tartani a kórházi környezet gyors ütemű és változatos igényeivel.

A nap végén a kórházak érzékeny betegadatokat tárolnak, amelyek magukban foglalják a neveket, címeket és kórtörténeteket. A biztonságos eszközök és rendszerek kulcsfontosságúak annak biztosításában, hogy az ilyen adatok ne kerüljenek rossz kezekbe. Az ASUS üzleti megoldásainál az adatbiztonság az egyik legfontosabb pillér. A biometrikus bejelentkezések és a TPM 2.0 jelentik az első védelmi vonalat, amely csak hitelesített hozzáférést biztosít az adatokhoz, az integrált Intel vPro Platform pedig további biztonsági funkciókat kínál. Minden ASUS-eszköz támogatja a Windows Autopilotot is, így az informatikai rendszergazdák könnyen konfigurálhatnak új eszközöket a meglévő IT-ökoszisztémába való egyszerű integráció érdekében. Ezzel a funkcióval a kórházak és klinikák gyorsan felkészíthetik az eszközöket az új felhasználók számára, automatikusan módosíthatják a rendszerkonfigurációkat és betölthetik az alkalmazásokat a felhasználók beavatkozása nélkül.

asus commercial q3 3

A kórházak és más egészségügyi intézmények már rendelkeznek az infrastruktúra és az adatok nagy részével ahhoz, hogy áttérjenek a betegközpontú digitális működési modellre. A kulcs az, hogy az egészségügyi dolgozókat és a betegeket is megbecsüljük, biztosítsuk számukra a szükséges anyagi és technológiai eszközöket ahhoz, hogy a nagy teljesítményű, mobil és hatékony megoldásokkal, a leghatékonyabb orvosi ellátás valósulhasson meg.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.