Saját jólléted mellett gondolj az autódéra is!

2022.09.07. 09:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hamar nélkülözhetetlen társunkká válik az autó, ha gyakran használjuk. Megkönnyíti az ügyintézést, a rendszeres utazást, hazaviszi a nagybevásárlást. Azonban ahogy nekünk, embereknek nem mindegy, hogy mit fogyasztunk, úgy az autónknak sem, hogy milyen üzemanyaggal működtetjük. A Shell prémium dízelüzemanyaga, a Shell V-Power Diesel szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz, ezáltal segítheti a motor megtisztulását, csökkentheti az üzemanyagvesztést1 , és támogathatja a motor teljesítményét.

Napjainkban hangsúlyosan odafigyelünk, hogyan tartjuk karban testünket, mivel tápláljuk azt, hogyan gondoskodunk magunkról a leghatékonyabban a bevitt minőségi táplálékkal, mindezt pedig hogyan egészítjük ki mozgással, illetve pihenéssel. Az olyan komplex rendszerek, mint az emberi test, sok odafigyelést igényelnek és nincs ez máshogy a különböző gépek vagy eszközök üzemeltetésével és karbantartásával sem.

Kifejezetten igaz ez a dízelautókra is. A káros lerakódások nem kímélik a porlasztócsúcsokat, a gyenge üzemanyag-befecskendezés pedig csökkentheti a motor teljesítményét. A Shell legnagyobb tisztítási hatékonyságot biztosító2 dízelüzemanyaga a Shell V-Power Diesel. Szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért. Az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészein, így a beömlőszelepeken és az üzemanyagfecskendőkön található lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását, ezáltal minimalizálhatja az energiaveszteséget és támogathatja a motor teljesítményét is3.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki autónkból, a legjobb üzemanyagot kell megadnunk neki - épp úgy, ahogy saját magunknak is. A Shell fontos küldetése, hogy az autósok partnereként folyamatos termékfejlesztéssel mindig a lehető legjobban hozzájáruljon a motor teljesítményéhez. A Shell V-Power Diesel termékelőnyeit a BMW M is elismerte és ajánlja. A Shell V-Power Diesel megváltozott összetétellelimmár az ország számos pontján elérhető a Shell töltőállomásokon.

 

[1] A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek: shell.hu

[2] A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

[3] A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek: https://www.shell.hu/autosok/uzemanyagok/v-power/diesel.html

[4] A korábbi Shell V-Power Diesel üzemanyag összetételéhez képest. Maximum 0,5% biotartalommal.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.