Bevág a tanga – de megéri?

2022.09.12. 09:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Talán emlékszünk még Soerii & Poleek igazi klasszikussá vált szerzeményére, amely „Bevág a tanga” címmel hasított a YouTube-on. A dalszöveg sok mindent felfed a tangaviselet rejtelmeiből, de arra pont nem tér ki, hogy úgy egyébként a női egészségnek jót tesz-e, ha a hölgyek inkább a szexinek vélt fehérneműt választják a klasszikus pamutbugyi helyett.

Fut most egy sorozat a YouTube-on, ha nem is olyan kultúrsokk-élményt teremtve, mint a Soerii & Poleek videóklipje, de mondjuk közös pontként ott van mindjárt a tangaviselet kibeszélése. A VagiNavigátor csatorna lényege ugyanis pont ez: fiatalokat kérdeznek meg intim témákkal kapcsolatban, olyan témákat feszegetve, amelyekről talán azt gondoljuk, tabunak számítanak.

Tényleg előnytelen a tangaviselet, mert elősegíti az intim fertőzések kialakulását? A szeméremszőrzet védelmet nyújt a kórokozókkal szemben?  Ha intim piercinget szeretnénk viselni, mire kell különösen odafigyelni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk a VagiNavigátor csatornán található videóból.

A VagiNavigátor sorozat a Bayer Hungária Kft. megbízásából készül, épp azzal a céllal, hogy az intim egészség témakörébe tartozó kérdések ne jelentsenek tabut, bátran merjünk beszélni ezekről. Mert ha valamiről nem beszélünk, arról nincs tudásunk, igazából oda sem figyelünk rá. És lehet, hogy ezzel a viselkedéssel az egészségünknek ártunk, mert fel sem tűnik, ha megváltozik testünk működése. A VagiNavigátor pont azoknak jelenthet hathatós segítséget, akik még esetleg nem jutottak el odáig, hogy merjenek kérdezni – a sorozat egyes epizódjai számos kényelmetlennek tűnő kérdést megválaszolnak, irányt mutatnak abban, mi is a helyes hozzáállás, ha az intim egészségünkről van szó.

Aki akár a cikket olvasva meg meri fogalmazni, milyen kérdéskörökben bizonytalan, például nem teljesen biztos benne, hogy (fel)ismeri a különbséget a bakteriális eredetű és a gombás hüvelyi fertőzés között, pláne nincs tisztában teljesen azzal, hogy milyen módon gyűjthetünk be ilyen fertőzéseket, annak mindenképpen érdemes a VagiNavigátor YouTube csatornáján körülnéznie, vagy a vaginavigator.hu weboldalon tájékozódnia. Kiderülhet, hogy mi van a szemérem másik oldalán!

A cikk a Bayer Hungária Kft. megbízásából készült.
CH-20220907-133

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.