A Xiaomi 12T Pro segítségével szabadjára engedheted a képzeleted

2022.10.21. 14:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Emeld a pillanatot Mega szintre a Xiaomi prémium kategóriás okostelefonjával!
xiaomi 12TPro 348x196

Életünk legfontosabb élményei megérdemlik, hogy olyan módon örökítsük meg őket, amely képes visszaadni a pillanat varázsát. A Xiaomi 12T Pro 200 megapixeles kamerarendszere, spéci vágó- és képszerkesztő programjai bárhol, bármikor képesek felejthetetlenné tenni a megörökített pillanatokat.

A prémiumkategóriás mobilélmény nemcsak a küllemben, hanem a számokban is tekintélyt parancsoló: a 200 megapixeles főkamera mellett 6,67 hüvelyk átlójú AMOLED kijelzővel, 1220 x 2712 pixeles felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel és Gorilla Glass 5 védelemmel érkezik. Ha mindezekhez hozzávesszük még az 5000 miliamperórás akkumulátort, amely a legkomolyabb, igazi hardcore felhasználók igényeit is kielégíti, és a 120 wattos töltést, amely mindössze 19 perc alatt képes teljesen feltölteni a telefont, nem nehéz belátni, hogy a piac egyik legtekintélyesebb készülékével van dolgunk.

xiaomi 12TPro 727x409

Cseppet sem homályosan

A Xiaomi csúcskategóriás okostelefonjának talán legszembetűnőbb eleme a komplex kamerarendszere. A kiváló lencsék mellett ráadásul intelligens szoftveres támogatás is segít abban, hogy kiváló fényképeket készítsünk. A hatalmasnak számító, 1/22”-os szenzor a készülék fénybefogó képességét csúcsra emeli, a 200MP-es képalkotó rendszer pedig – a Xiaomi eddigi legnagyobb felbontású kamerával rendelkező okostelefonja – soha nem látott részletgazdagságot biztosít mindenki számára.

xiaomi 12TPro 727x436 1

Legyen szó gyenge fényviszonyokról, szuperközeli beállításokról vagy éppen a mozgásban lévő világról, egy dolog mindenképp közös: a Xiaomi 12T Pro képalkotó rendszerén keresztül minden sokkal élesebb, élőbb és valóságosabb.

Ebben támogat többek között a 8K-s videókészítési lehetőség, a nagy szenzornak köszönhető zoomolási lehetőség és az ultra éjszakai fotózás; ilyen eszközök segítségével bármilyen körülmények között elkészíthetjük életünk legjobb képeit.

A teljesítmény is mega

Az ilyen nagyfelbontású képek készítéséhez rendkívül nagy számítási képesség szükséges, ehhez pedig a 4 nm-es gyártástechnológiával készült Snapdragon processzor szükséges, ez hajtja a Xiaomi 12T Pro-t; nem lesz olyan alkalmazás vagy játék, amely kifogna ezen a kombináción!

xiaomi 12TPro 727x436 2

A magas teljesítmény ráadásul hosszú üzemidővel párosul az 5000 miliamperórás akkumulátornak köszönhetően, de a lemerült állapot sem tart sokáig, hiszen a 120 wattos HyperCharge gyorstöltőnek mindössze 19 percre van szüksége ahhoz, hogy teljesen visszatöltse a készüléket. A töltést ráadásul 42 biztonsági funkció és 9 hőszenzor segíti, ezek együtt biztosítják és garantálják a csatlakozó portok és az akkumulátor 800 töltési ciklusos élettartamát.

Csúcskategóriás kijelző – egy tükör a világra

Élményeink kristálytiszta megjelenéséhez a 6,67”-es CrystalRes AMOLED kijelző 2712 x 1220 pixeles felbontással járul hozzá; a képi világ egyszerre éles és részletgazdag; a mintegy 68 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes képernyőn keresztül garantáltan másképp fogjuk látni a világot. 

xiaomi 12TPro 727x436 3

  A Xiaomi 12T Pro október 13-tól elérhető Magyarországon, a vásárlók pedig nem csak az újdonsült készülékeiknek örülhetnek, mert a bevezető ajánlat részeként a promócióban résztvevő partnereknél most ráadás Xiaomi Mi Smart Air Fryer légsütőt kapnak a készülék mellé a készlet erejéig. Részletek: https://xiaomiofficial.hu/xiaomi-telefonok/xiaomi-12t-pro/hol-kaphato/

Továbbá a Xiaomi 12T sorozat prémium kijelzőcsere garanciával rendelkezik, a 2022. október 12. és 2023. október 11. között vásárolt készülékek a vásárlás dátumától számított 6 hónapig jogosultak ingyenes kijelzőcsere garanciára. Abban az esetben, ha a termékek kijelzői a vásárló önhibáján kívül meghibásodnak vagy sérülést szenvednek – például a termékek véletlenszerű leejtése esetén – érvényes a garancia. Mindezek mellett a Xiaomi 12T szériás okostelefonokhoz most 3 hónap YouTube Premium-előfizetés is jár.

További részletek a www.xiaomiofficial.hu oldalon.

L12U-Blue-丰碑正右 R2.png
L12U-Blue-丰碑背左 R4-2-1(Revised).png
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.