Ha valódi közösségi élményekre vágysz, akkor itt az Insert!

2022.10.28. 13:21
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Egy különleges online platform a nagy találkozásokhoz

Hallottál már az Insertről? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd! Az Insert egy online közösségi platform és webapplikáció, amelynek célja, hogy lehetőséget teremtsen az alkotni vágyó újbudaiaknak terveik megvalósításához, alkotótársak, helyszínek, és eszközök megtalálásához. A platformon akár Te is létrehozhatsz, meghirdethetsz eseményeket, kereshetsz társakat a közös alkotáshoz, helyszínt szervezhetsz saját kiállításodnak, tanárt fogadhatsz vagy akár egy közös tudástárból képezheted magad. De csatlakozhatsz mások által létrehozott inspiratív programokhoz, képzésekhez vagy olyan helyi alkotóközösségekhez is, amelyek felkeltették az érdeklődésedet.

insert allee 0.2-17

Az Insert programot 13 újbudai partner hozta létre és ennek a partnerségnek tagja az Allee Bevásárlóközpont. Így akár az is elképzelhető, hogy 2022 tavaszán már találkoztál is az Allee átriumában kihelyezett izgalmas installációval és az ott elérhető aktivitások egyikével, melyek arra biztattak, hogy csatlakozz az Insert közösségéhez. Most november 6-áig ismét lehetőséget biztosít az Allee a 11. kerületi lakosoknak, hogy minél többet megtudjanak erről a különleges platformról, és bepillantást nyerjenek az Insert világába.

Leselkedni ér!

Az Allee-ban most mindenki kiélheti a kiváncsiskodó énjét, sőt, még nyerhet is vele! Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy október 21. és november 6. között ellátogat az Allee Bevásárlóközpontba, megkeresi az átriumban a nagy kulcslyukat, és a telefonja segítségével benéz az Insert világába. Ha tetszik az, amit lát, már csatlakozhat is hozzá az insert.ujbuda.hu oldalon!

insert allee 0.2-3

Dobd be magad és az ötleteidet!

Biztosan neked is van példaképed egy olyan ember, akitől szívesen tanulnál. Ha megkérdezné tőled valaki, milyen eseményre mennél el hozzá, mit válaszolnál? És ez most nem költői kérdés, mert az Allee-ban ezt a valóságban is megteheted. Csak keresd meg az Insert installációját, és tudj meg mindent a mentorokról, a kifüggesztett Insert profiljuk alapján!

És hogy kik ők?

Kárai Dávid - Séf, ételfotós, food stylist

Korn Anita - Kreatív producer, a Ruhastory tulajdonosa

Ott Anna - Művészeti menedzser

Vályi Bence - Tetovált asztalos

Ha megtaláltad a kedvencedet, szavazd meg az insertes érintőképernyőn, hogy milyen általa tartott workshop-on vennél részt szívesen. A szavazás után pedig add meg az e-mail címed, mert csak ennyi kell ahhoz, hogy az Insert segítségével részt vehess egy igazán egyedi programon!

Regisztrálj és alkoss együtt az Insert arcaival!

További részletek: allee.insert.ujbuda.hu oldalon

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.