Óriási nyereményesővel ünnepeljük a Sasszemklinika 25. születésnapját!

25-cikk-sasszem
2022.10.28. 15:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szemüveges, kontaktlencsés? Épp azon gondolkodik, hogy megéri-e a lézeres szemműtét? Ne is gondolkodjon tovább! A Sasszemklinika – Magyarország legtapasztaltabb szemészeti lézerklinikája – óriási nyereményesővel ünnepli a 25. születésnapját! Ha most jelentkezik vizsgálatra visszanyerheti Sasszemkezelése árát 2022. december 24-ig!

Az éles látás a természet csodálatos ajándéka. Csak könnyen elromlik, s akkor jönnek a kellemetlenségek.

Hunyorogva nézni a feliratokat, nem felismerni az utcán szembe jövő barátunkat, kollégánkat – nem túl kellemes, néha kifejezetten kínos. Megoldás lehet persze egy megfelelő dioptriás szemüveg, kontaktlencse viselése, de az meg sok kényelmetlenséget okoz. Elveszik, eltörik, bepárásodik, kiesik, otthon felejtjük... nem is érdemes sorolni, úgyis tudja mindenki. De ma már van hatékony megoldás: a lézeres szemműtét.

Hova forduljak, hol kapom a legjobb eredményt? Nos, Magyarországon eddig tíz emberből hét a Sasszemklinikát választotta – ez a legnépszerűbb szemészeti lézerklinika Magyarországon. Miért?

Sasszemklinika a legnagyobb tapasztalattal végzi Magyarországon a lézeres szemműtéteket
Sasszemklinika a legnagyobb tapasztalattal végzi Magyarországon a lézeres szemműtéteket

25 év alatt több mint 400 ezer eltüntetett dioptria

A negyedszázados fennállását ünneplő Sasszemklinika a legtapasztaltabb Magyarországon. Az elmúlt 25 éve alatt több mint 123 000 kezelést végeztek, többet, mint Nyíregyháza lakossága. Ez idő alatt pontosan 435 230 dioptriát távolítottak el, 646 293 alkalmassági és kontrollvizsgálaton vannak túl. Erre szokták mondani: ennyi ember nem tévedhet, igaz? A biztonság és az eredmény náluk garantált. A legkorszerűbb, világszínvonalú lézerekkel, vizsgálati műszerekkel és a legfelkészültebb orvosi csapattal dolgoznak.

25 év alatt 123 ezer lézeres szemműtéttel 435 ezer dioptriát távolítottak el.
25 év alatt 123 ezer lézeres szemműtéttel 435 ezer dioptriát távolítottak el.

A Sasszemkezelés* titka: éles látás akár 24 óra alatt, garanciával

De mi is az a Sasszemkezelés? Ezt az eljárást Magyarországon kizárólag Budapesten, a Bécsi út 183-ban végzik. Ez az egyik legkorszerűbb, legkíméletesebb látásjavító kezelés, ami ma a világon elérhető. Mindössze pár percig tart, teljesen fájdalommentes és kiváló látásélességet lehet vele elérni. Ami még óriási előnye, hogy a gyógyulási idő rövid, már 2-3 óra után tisztul a látás. A beavatkozás napján tévét nézhet, mobilozhat, másnap már dolgozhat, autót vezethet, pár nappal később jöhet az aktív sportolás is. A regenerálódás annyira gyors, hogy szabadságot sem kell kivenni. Hétfőn kezelés, kedden kontroll vizsgálat, szerdán már jöhet a munka, azzal a különbséggel, hogy hála a Sasszemkezelésnek*, az ember egy sokkal kényelmesebb életet élhet.

Óriási nyereményeső, ha most jelentkezik

Még soha nem volt ekkora esély Sasszemkezelést nyerni*!

A jubileumi év alkalmából a Sasszemklinika nyereményjátékot szervez: azok között, akik 2022. október 3. és 2022. december 24. között átesnek a kezelésen, kisorsolnak 25 nyertest. A szerencsések visszakapják egyik szemük kezelésének árát. Azért ez nem rossz: „sasszem” élességű látás egy szemre ingyen!

A nyereményjáték ideje: 2022. október 3.-december 24.
A nyereményjáték ideje: 2022. október 3.-december 24.

Mit kell tennie, ha nyerni akar?

1. Most jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra, hogy megtudja, alkalmas-e a Sasszemkezelésre!

2. Jöjjön el a kezelésre és váljon Sasszeművé 2022. december 24-ig! A nyereményjáték részleteit itt ismerheti meg.

Hírességek Sasszemmel

Persze minden ilyen információt jobban elhisz az ember, ha nem „vadidegenek” írása hitelesíti csupán, hanem rokonok, barátok, ismerősök véleménye is. Jó esetben mindenki találni fog Sasszeműt maga körül, de ha mégsem, akkor „egy-két” ismert embert felsorolunk, akik a klinikának köszönhetik éles látásukat. Ők valamennyien bizonyítékai annak, hogy az eljárás hatékony.

infografika-cikk-sasszem-33

Akkor néhány név ízelítőül: Béli Ádám (színész) Burján Csaba (olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó), Fekete Borbála (népdalénekes), Gesztesi Máté (színész), Gombos Edina (műsorvezető), Gönczi Gábor (műsorvezető), Kembe Sorel (színész), Kiss Norbert (kamionversenyző), Kovács Antal (olimpiai bajnok cselgáncsozó), Laklóth Aladár (színész), Lábas Viktória (énekes), Lola (énekes), Réti Kamilla (öttusázó), Rubint Réka (személyi edző), Storcz Botond (olimpiai bajnok kajakos), Szakács Gergely (énekes), Szappanos Dávid (jégkorongozó).

„Ünnepeljük együtt a Sasszemklinika 25. születésnapját!”

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

A kezelést megelőző alkalmassági vizsgálatra itt jelentkezhet.


Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.