KARÁCSONYI AJÁNDÉKTIPPEK KULTÚRA- ÉS GASZTRONÓMIASZERETŐKNEK

03-1292x727
2022.12.07. 10:50 Módosítva: 2022.12.07. 10:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A jelenlegi, sok tényezőtől nehezített és kiszámíthatatlan helyzetben a Városmajori Szabadtéri Színpad & Kristály Színtér olyan ajándékokkal szerette volna meglepni a színház és a gasztronómia iránt érdeklődőket, melyek élményt adnak testnek és léleknek egyaránt, s akár egy család minden tagjának örömteli meglepetést jelenthetnek!

Karácsonyi ajándékcsomagjaik színházi ajándékkártyát és ínyenc gasztroválogatást tartalmaznak úgy, hogy a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

01-1292x727

A színház karácsonyi partnere a Nekedterem.hu, aki hazai kisgazdaságokkal dolgozik és friss, minőségi alapanyagokat forgalmaz. Az ajándékcsomagok megvásárlásával így a kultúrát és a hazai kistermelőket egyaránt támogatják az érdeklődők.

AJÁNLÓ A 2023-AS ÉVADRA

A Városmajori Szabadtéri Színpad – partneréhez hasonlóan - ugyancsak nagy hangsúlyt fektet a minőségre, arra, hogy produkcióival minőségi élményt nyújtson nézőinek. 2023-ban is sokszínű és izgalmas kínálat készül: az Orlai Produkciótól érkezik Mácsai Pál rendezésében a Love Letters. A Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott amerikai színdarab szerzőjének egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert. A Mezítláb a parkbant sokan ismerhetik a Robert Redford és Jane Fonda nevével fémjelzett emblematikus filmből, a 2023-as városmajori előadásban Kerekes Éva és Epres Attila mellett László Lili és Rohonyi Barnabás szerepelnek. A Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték szintén népszerű filmen és színpadon egyaránt.

02-1292x727

Ismét fellép a Városmajorban a Győri Balett, melynek társulatamagas színvonalú táncprodukciójával kápráztatja el majd a tánc szerelmeseit - akiknek az is jó hír, hogy aFranciaországban Josef Nadj néven ismertté vált világhírű magyar koreográfus, Nagy József darabja, az OMMA is látható lesz jövő nyáron. A testekre és a mozgásra fókuszáló előadás egy koreografált eredetkutatás, amelynek célja, hogy Josef Nadj hipotézisét demonstrálja, mely szerint a tánc az emberiséggel egy időben született meg. A koreográfus egy nyolc táncosból álló csoportot állított össze, amelynek tagjai Maliról, Szenegálból, Burkina Fasoból, a kongói Brazzaville-ből és a Kongói Demokratikus Köztársaságból származnak.

A színház saját, 100 születésnapjára készült előadása (100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem; 2022) helyet kap a jövő évi repertoárban is.A 100 éves korszak képét megrajzoló műben megelevenedik az irodalom, megtapasztalhatjuk, hogy hús-vér emberek írták mindazt, ami ma kötelező olvasmány, akik ugyanúgy szerettek és gyűlöltek, mint akárki más, csak talán hangosabban.

Exkluzív meghívott lesz a francia Avignon Fesztivál 2021-es bemutató előadása, a HAMLET A L'IMPERATIF. A kortárs produkcióban a rendező, Olivier Py a Hamlet örök filozófiai kérdéseinek tükrében vizsgálja mai világunk fontos problémáit (hatalom, cselekvés, lázadás, idő, halál, színház, nők elleni erőszak), melyekkel mindannyian szembesülünk.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Ibsentől A nép ellensége című darabot viszi a Városmajori Szabadtéri Színházban színre. Fellép még Palya Bea, és hogy a kisebbekről sem feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes.

Az ajándékcsomagokról, átvételről bővebb információ itt: https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/aktualitasok/a-varosmajori-szabadteri-szinpad-es-a-kristaly-szinter-karacsonyi-ajandekcsomagjai/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.