Töltsd pihenéssel a vásárlással megspórolt időt!

os pr dec 1108x623px
2022.12.23. 09:17
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mi lehetne kényelmesebb, mint otthonról, fotelben ülve kiválasztani az ünnepi menü hozzávalóit, a szilveszteri asztalra szánt süteményeket, a vendégváró falatokat anélkül, hogy órákat töltenénk a boltokban, a zsúfolt pénztárak előtt mérgelődve. A SPAR Drive-In szolgáltatásának köszönhetően már 30 áruházban, a kialakított átvevőpontokon könnyen, gyorsan hozzájuthatunk az online leadott élelmiszer-rendelésekhez. Nincs más dolgunk, mint a helyszínen bediktálni a nevünket és az autónknál perceken belül kézhez kapjuk a megrendelt termékeket, amelyeket ráadásul a csomagtartóba is betesznek a SPAR munkatársai. Ez azok számára is kényelmes megoldás, akik már nehezebben emelnek vagy cipekednek. A szolgáltatás ingyenes, nincs átvételi díj, és nincs úgynevezett minimum rendelési érték sem, tehát akár egy kisebb bevásárlást is el lehet így intézni.

os pr dec 727x409px

Másik lehetőség a kényelmes vásárlásra a SPAR házhozszállítási szolgáltatása, ami hétköznapokon is elérhető, de a két ünnep között kifejezetten hasznos. Időt spórolunk vele, amit így családunk, szeretteink, barátaink körében, akár egy jó kirándulással, élményekkel gazdagodva tölthetünk el. Online minden beszerezhető, ami egy szuper újévi partihoz nélkülözhetetlen, a virslitől a lencsefőzelék hozzávalóig, az üdítőktől a rágcsálnivalókon át a koccintáshoz való pezsgőkig, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sofőrök az ajtóig szállítják a termékeket, a kiszállítás pedig 30 ezer forint vásárlási érték felett ráadásul ingyenes!

Jó tudni, hogy nemcsak élelmiszereket lehet vásárolni a SPAR Online shopban, hanem akár műszaki cikkeket, játékokat, szabadidős eszközöket, illetve elektronikai termékeket is, így ha ezek közül hiányzik valami a jó újévi hangulathoz, azt is kényelmesen házhoz rendelhetjük. E kategóriák esetében – ellentétben az élelmiszerekkel – nincs mód az áruházaknál kijelölt pontokon úgynevezett Drive-In átvételre, ám a házhozszállítás országosan elérhető.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.