Tudta? Most a bank fizet Önnek!

2023.01.13. 11:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Most érdemes igazán bankszámlát nyitni, vagy bankot váltani – a Raiffeisennél 30.000 forint jár érte!

Napjainkban egy jó bankszámla egyre inkább szükséges a mindennapi élethez. Az év elején érdemes megtervezni a pénzügyeket, ezen belül azt is megnézni, mennyit költ most bankszámlájára. Nincs esetleg egy kedvezőbb számlacsomag, ahol szinte minden díj 0 forint, sőt, a számlanyitásért még 30.000 forint jóváírást is lehet kapni?

Könnyen elképzelhető, hogy van!

A Raiffeisen Banknál akár online, bárhonnan megnyithatja új bankszámláját, és a feltételek teljesülése esetén 30.000 forint jóváírást kap a banktól rövid időn belül. Ha ez még nem győzte meg, összegyűjtöttünk négy további fontos előnyt, amiért érdemes élni a lehetőséggel:

  1. Bármikor, bárhonnan megnyithatja online felületünkön egy rövid videóhívásban videobankárunk segítségével új számláját és később a myRaiffeisen mobilalkalmazáson keresztül kényelmesen kezelheti pénzügyeit.
  2. Többféle számlacsomag közül választhat, a Díjnyertes számla esetében a legtöbb tranzakció költsége 0 forint, sőt a számlavezetési díjat is lenullázhatja! Az Aktivitás 3.0 számla azoknak jó megoldás, akik jövedelem-jóváírás nélkül szeretnék élvezni a kedvezményeket, míg a Premium Gold 2.0 számla a magasabb jövedelműeknek kínál gyakorlatilag díjmentes bankolást és prémium bankári szolgáltatást.
  3. Bankszámlájához többféle bank- és hitelkártya közül választhat, kényelmesen fizethet a pénztárnál akár ApplePay, akár az Android rendszerű telefonokon használható RaiPay alkalmazás segítségévél.
  4. Bankot vált? Csoportos beszedési megbízásait átköltöztetjük, így gyakorlatilag nincs más teendője, csak élvezni a kedvező díjakat és a 30.000 forintos jóváírást. Tudja már, mire költi?

Új, Raiffeisen bankszámláját 30.000 forintos jóváírással és számos kényelmi szolgáltatással, kedvező díjakkal akár most azonnal, online is megnyithatja.

EBKM: 0,01%

oba 90.png
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.