A macskák ihlették Robbie Williams új dalát

2023.01.26. 00:03 Módosítva: 2023.01.26. 00:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Családja négylábú tagjai is segítségére voltak a komponálásban.

A rajongóknak nem kell tovább várniuk, hogy hallhassák a márciusban hat év után Budapesten is újra fellépő világsztárt, ugyanis napvilágot látott vadonatúj nótája. Robbie Williams tavaly szeptemberben jelentette meg utolsó albumát, ez a dal azonban nem volt hallható rajta. Nem véletlenül: a negyedszázados pályafutását ünneplő popsztár nagy fába vágta a fejszéjét, és egy saját zenét írt a Felix macskaeledelek csintalan fekete-fehér cicájának.

Felix index cikk kep 16 9

Régóta macskarajongó

Bár számára is ismeretlen terep volt, régi vágya teljesült azzal, hogy egy ilyen feladatban is kipróbálhatta magát, és úgy érzi, nem véletlenül történt így, hiszen egyedülálló kapcsolat fűzi a macskákhoz. 2022-ben két új cica, Elvis és Priscilla érkezett Robbie Williams családjába, az énekest pedig elbűvölte az életük. Mint mondja:

Egy oroszlán rejtőzik ebben a hihetetlenül különleges és apró ’csomagolásban’. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután tanulmányoztam lenyűgöző viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!

Szerinte ilyen a cicaélet

A szám készítése során saját macskái és Felix huncutságából merített ihletet, dalba öntve varázslatos természetüket: lazák, talpraesettek, néha kicsit csintalanok, de mindig imádnivalóak – akárcsak a világsztár maga. A végeredmény egy igazán fülbemászó nóta: az It's Great To Be a Cat már meghallgatható a www.purina-felix.hu/felixandrobbie oldalon és a Purina Magyarország YouTube csatornáján is, ahol a brit énekessel készült exkluzív interjúból kiderül, vajon otthon a felesége vagy ő a domináns „macska”.

Advertisement
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.