Elképesztő, mennyi pénzt dobnak ki feleslegesen az ablakon internetre, tévére a magyar családok

2560x1440 digi cover 005
2023.04.17. 00:01 Módosítva: 2023.04.20. 11:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az elektronikus számlázásra való átállással és hűségidő vállalásával egészen sokat spórolhatnánk, gyakran mégis figyelmen kívül hagyjuk a kedvezményeket nyújtó opciókat. Annak ellenére foglalkozunk keveset például a távközlési szolgáltatókkal kötött előfizetéseinkkel, hogy évente akár több tízezer forintot is megspórolhatnánk. A DIGI ügyfelei májustól évente több mint 20 ezer forintot takaríthatnak meg.

Mára már általánossá vált jelenség a távközlési szolgáltatókkal kötött előfizetések esetében, hogy néhány feltétel teljesítésével jelentős összegeket takaríthatunk meg. Mégis, gyakran hajlamosak vagyunk elengedni az így megspórolható összegeket, mert azt gondoljuk, hogy sok utánajárást, személyes ügyintézést vagy akár szerződésmódosítást kíván tőlünk a kedvezmények igénybevétele. Sok esetben azzal sem vagyunk tisztában, hogy a már meglévő szerződésünknél mekkora kedvezményt jelent, ha minimum 12 hónapra választunk szolgáltatást, azaz hűségidőt kötünk és e-számla csomagot igénylünk.

Érdemes élni a szolgálatók kínálta lehetőséggel, hiszen az ilyen típusú kedvezményeket a legegyszerűbb módon, a cég webodalán vagy mobil alkalmazásban egy-két kattintással igénybe is vehetjük.

Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője átadja a „Nyerj autót a DIGI-től! játék fődíját Nyitrai Dávid Eriknek a Duna Autóházban.
Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője átadja a „Nyerj autót a DIGI-től! játék fődíját Nyitrai Dávid Eriknek a Duna Autóházban.

Ilyen könnyen áttekinthető kedvezményrendszert dolgozott ki a DIGI is. Az idei év májusától emelkedő opciókkal – egyes előfizetői csomagokkal - akár 1.710 forinttal csökkenthetjük a havidíjunkat, ami éves szinten 20.520 forintos megtakarítást jelenthet. Ehhez a papír alapú vagy korábban is elektronikusan vezetett számlázást az úgynevezett e-Pack opcióra kell cserélnünk és egyéves hűségidőt kell vállalnunk. Mindezt akár elektronikusan megtehetjük, akár a DIGI mobilapplikációjában vagy a szolgáltató honlapján, az Ügyfélkapun keresztül.

727x409 digi cikk 1

A tavalyi inflációt kivétel nélkül követik a legnagyobb távközlési szolgáltatók, mindegyik emelte árait, utolsóként a DIGI korrigálja május 1-től. Ugyanakkor a DIGI-nél a hűségidő- és az e-Pack kedvezmények is 14,5 százalékkal nőnek májustól, így az előfizetők többet takaríthatnak meg. A piacon a már minden szolgáltatónál megemelt árakat érdemes az elérhető kedvezményekkel kalkulálva összehasonlítani, ahogy azt az index is tette korábbi cikkében.

Az aktuálisan elérhető kábeles vagy műholdas szolgáltatások esetében bármikor dönthetünk úgy, hogy érvényesítjük az e-Pack és a hűségvállalás kedvezményét. Ehhez mindössze regisztrálni kell a DIGI ügyfélkapu oldalán, de a DIGI Pontokon is kérhetjük a kedvezmények érvényesítését.

727x409 digi cikk 2

A hűségidővel járó kedvezményekre hívta fel a figyelmet a DIGI korábbi promóciója is, amelyben a szolgáltató 12 hónapos szerződést vállaló ügyfelei vehettek részt.

A sorsoláson tableteket, okostévéket és notebookokat is nyerhettek az előfizetők, a legértékesebb nyeremény pedig egy új Renault Clio volt.

A „Nyerj autót a DIGI-től!" játék fődíját Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője adta át Nyitrai Dávid Eriknek, aki – mint elmondta - örömmel vállalta a számára előnyös hűségidős kedvezményt. A nyereményautóval első útja egy balatoni családi kiruccanásra vezet majd.

A DIGI ügyfelei ugyanakkor a május elsejétől megemelt kedvezményekkel mindannyian nyerhetnek, hiszen egyes előfizetői csomagoknál a hűségidővel és az e-Packkal akár évi 20 520 forintot is megtakaríthatnak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.