Ma nyitnak az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások a HUNGEXPO-n

IN AH2023 foto1 1108x623
2023.05.11. 16:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarország legnagyobb üzleti és szakmai találkozója várja az ipari szegmens szereplőit

Napjainkban elengedhetetlen modern technológiák, költség- és energiahatékony megoldások, gyártást segítő és tervező szoftverek, 3D nyomtatás, logisztikai fejlesztések, automatizálás, alternatív meghajtású járművek és még sok érdekesség és újdonság jelenik meg Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozóján.

A rendezvény kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait, az adott iparágat meghatározó trendeket.

IN AH2023 banner 727x409

Ünnepélyes megnyitó

Május 16-án 10:15 órakor kezdődik a rendezvény ünnepélyes megnyitója a HUNGEXPO E pavilonjában, a Türkiz teremben. A vendégeket Dr. Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár és Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója köszönti, majd átadják a NAGYDÍJ pályázat nyerteseinek a díjakat és okleveleket.

NAGYDÍJ pályázat

A HUNGEXPO idén is meghirdette a kiállítónknak a NAGYDÍJ versenyt. A pályázat célja a hazai forgalmazású, innovatív termékek, eljárások, műszaki szolgáltatások közül a legjobbak díjazása. A szakértőkből álló zsűri értékelése alapján a kiállításon NAGYDÍJ-at vehet majd át: a B Consulting Kft., a DMG MORI HEITEC Digital Kft., a Fath Kft., a FANUC Hungary Kft., az M+E SZERSZÁMGÉP KERESKEDELMI Kft., az Oxyma Systems Víz- és Légkezelés Technológiai Kft. és a Werth Magyarország Kft. KÜLÖNDÍJ elismerésben pedig a Filamania Kft. és a Jouleing Kft. részesül. További díjazottak és bővebb információ.

IN AH2023 foto2 1108x623

Résztvevők

14 ország több, mint 370 kiállítója várja mától május 19-ig a szakembereket. Nemzetközi és hazai gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget. A résztvevők listája a kiállítások honlapjain található.

Programok

A rendezvény nem csak széleskörű kiállítói kínálatot vonultat fel, de a kiállítások szakmai partnereinek közreműködésével számos program, esemény lesz látható ez alatt a 4 nap alatt. A HUNGEXPO új programnaptárában a szűrők beállításával a konferenciák, előadások és bemutatók között időpont vagy helyszín alapján is lehet keresni. (A programnaptár a HUNGEXPO applikációban is működik.)

Díjmentes megtekintés

Az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás-együttes díjmentesen várja a szakmai látogatókat. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyek az alábbi linkeken könnyen elvégezhetők. (Egy regisztrációval mindkét kiállítás megtekinthető.) IPAR NAPJAI regisztráció; AUTOMOTIVE HUNGARY regisztráció

HUNGEXPO applikáció

A HUNGEXPO applikáció letöltése után, a regisztrációkor megadott e-mail címet használva, megtalálhatók a kiállítások részletei, a látogatói információk, programok és a helyszíni tudnivalók. Applikáció letöltés

Bővebb információ a www.iparnapjai.hu és www.automotivexpo.hu weboldalakon, illetve a social media felületeken: IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.