Kulináris különlegességek is pénztárcabarát áron

index hu 1108x768px
2024.04.24. 00:02 Módosítva: 2024.04.24. 00:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint az olasz ízutazás és a vonzó nyereményjáték!

A terítéken Itália!

Az április 25. és 30. között érvényes katalógusunkban több mint 110 szuper ajánlattal, és akár 50% kedvezménnyel is találkozhatnak, az ország valamennyi ALDI-áruházában. Április 28-tól a készlet erejéig számos olasz termék is vár Önökre, amelyeket 6 oldalon keresztül mutatunk be. Az aktuális ajánlataink között szereplő itáliai finomságok – szalámik, sonkák, szószok, sajtok, különféle desszertek – legtöbbje kizárólag nálunk kapható ALDI saját márkás termék. Az ismert CUCINA NOBILE vagy BONLÁ FORMAGGI mellé most REGIONE CHE VAI és IL TAGLIERE DEL RE olasz saját márkáink is felsorakoznak.

index hu 727x410px 1

Fotózzanak, játsszanak, és nyerjenek!

Akár az olasz konyha ihlette fogással is részt vehetnek nyereményjátékunkon. Április 25. és május 1. között fotózzák le, majd mutassák meg Facebook-oldalunkon, hogy ALDI saját márkás termékeinkből Önök milyen finomságot készítettek! Április 25-i posztunk alá töltsék fel az elkészült étel fotóját kommentben! A játékosok között 1 000 000 forint összértékű nyereményt sorsolunk ki május 2-án. Legyenek Önök is szerencsés nyerteseink között! A nyereményjáték részletei az aldi.hu oldalon olvashatóak.

index hu 727x410px2

Szuper szombat – szuper árral!

Az olasz konyha kihagyhatatlan alapanyaga a paradicsom, ami nemcsak szósz formájában kerül például pizzákra és különböző tésztaételekre, de nyersen is mindig megtaláljuk a különféle szendvicsekben, salátákban. Az áruházainkba mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatában többféle paradicsom is kapható. Április 27-én, Szuper szombatunkon a fürtös koktélparadicsom 450 grammos csomagját 1299 forint helyett, 38%-os kedvezménnyel, csupán 799 forintért kínáljuk Önöknek.

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint a színes választék és a kedvező árak!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.