2017.04.06. 10:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Újságolvasó alkalmazásunk kiváló terepe a felhasználókból ösztönös interakciót kiváltó rich media hirdetési megoldásainknak. Varázslatosan érdekes in-app hirdetéseink nem tolakodnak, kéretlenül nem csinálnak semmit, egyszerűen csak élmény velük találkozni. Ebben a cikkben minden kiderül a Magic hirdetésről, megnézheti működés közben, sőt feltöltheti saját kampányát is, hogy gyönyörködjön benne.

Ezzel a hirdetéssel olyan cikkoldalakon találkozik a felhasználó, amilyet most éppen ön is olvas. Első pillantásra megszokott képes hirdetésnek tűnik, de miközben átgördít rajta, a kép változik. A mozgás élménye illúzió, ön végig állóképet lát. Csak nem egyet.

Ha lassan görget vissza láthatja a két képet egy fix hirdetési helyen, a varázslat abban rejlik, hogy ahogy a felső átlátszóvá válik, úgy lesz az látható az alsó. Egyszerű, mégis látványos megoldás. Ezzel a hirdetési formával sem szeretnénk túlságosan zavarni a felhasználói élményt, emiatt például nem is futhat egyszerre ugyanazon a napon, ugyanazon a kiadványon a többi rich media formátummal, amikről már vagy olvasott itt, vagy hamarosan fog.

Nézze meg a sajátját!

A Magic hirdetéshez elég 2 darab 480x480 pixel méretű statikus képet gyártania, ami Androidon és iOS-en is remekül mutat majd. Ezt akár most is megnézheti a saját szemével, ha hirdetése zóna azonosítóját ebben a cikkben a jobb felső sarokba tappintva felugró ablakba pötyögi. A zóna azonosítót adszerver ügyosztályunktól kapta meg, ha nem, kérje!

Tudnivalók és specifikáció

Méret: 2 db 480x480 pixel statikus kép

Leírás: az Index alkalmazások (iOS, Android) kiadványaiban megjelenő, cikkoldali rich media megoldás, két képből álló, nagyméretű, mozgatásra áttűnő, fixen elhelyezett cikkoldali hirdetés.

Működés: Görgetésre az egyik kép 100%-ban transzparens lesz, így mutatva meg az alul lévő képet.

A mobil rich media megoldások (tiltorama, magnet, magic, ablakos) azonos zónában jelennek meg, így azonos napra, azonos kiadványra nem rendelhetők.

Anyagleadás: 2 munkanappal megjelenés előtt, CEMP SH technikai specifikáció

Árak: CEMP Sales House árlista és médiaajánlat .

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.