Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

Asztmás, allergiás, gyakran beteg?

2009.01.12. 12:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hogyan készüljünk fel az influenza szezonra vagy gyógyuljunk ki az asztmából, allergiából, kruppból, a gyenge immunrendszer okozta állandó betegeskedésekből, köhögésből, hurutos problémákból?

A Newsweek szerint napjainkban a vírusok és a baktériumok globalizálódásának lehetünk szemtanúi. Általában gyermekek és idős emberek betegszenek meg először, hiszen az ő védettségük a legalacsonyabb a kórokozók ellen. Sok szülő tapasztalja, hogy csakádtagja, gyermeke mindenféle vírusos, bakteriális fertőzés következtében évközben szinte állandóan beteg. Egy egyszerű légúti fertőzés következtében esetleg fulladnak, rosszul alszanak éjszaka, sokat hiányoznak iskolából, óvodából, munkahelyről. Minden negyedik felnőtt allergiás és/vagy asztmás, a gyermeknél is sajnos hasonlóak a mutatók. Nekik és minden egészségre vágyónak szeretnénk bemutatni egy tradicionális, mégis unikális természetes gyógymódot, az évszázados tapasztalatokon nyugvó speleo terápiát, amelynek áldásos hatásairól Dr. Tóth László, fül-orr-gégész főorvost kérdeztük.

- Mi is tulajdonképpen az INDISO TERÁPIA?           -fizikoterápiás gyógyászati lehetőség légúti betegeknek és preventív megoldás egészségeseknek szakorvosi kontroll mellett!

A légúti betegségek egyik leghatékonyabb és évszázadok óta ismert kezelési módszere a természetes speleo -terápia, amelynek alapján elindult egy új fizikoterápiás irányvonal, hiszen a természetes közeg gyógyító hatásának alkalmazása sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a mesterséges SPELEO terápia kifejlesztésére. Az egészségügyi kúra során az INDISO SPELEO ISAG BERENDEZÉS segítségével előállítható az aknaszlatinai természetes sóbánya mikroklímája minden pozitív élettani és gyógyhatásával.

  

Az INDISO SPELEO hatóanyag

•-         száraz, könnyen belélegezhető

•-         a részecskék rendkívül finomak (0,2-0,7 mikron) a megfelelő terápiás gyógyhatás és a várt eredmények elérésének érdekében

•-         egyedi, különlegesen tiszta, 99,99%-ban tartalmaz NaCl-ot, aminek köszönhetően rendkívül hatásosan működik:

•a)        a gyulladáscsökkentés

•b)        a túlérzékenység csökkentése

•c)        a köpetoldó hatás

•d)        a dezinfektáló, antibakteriális hatás

•e)        az immunrendszerre való jó hatás

Az INDISO SPELEO TERÁPIA hatékonysága különösen kimagasló, a Tüdőgyógyász és Fül-orr-gégész kollégiumok támogatják alternatív megoldásként. Nemzetközi kutatások megállapították, hogy a felnőtteknél 88-90 %, gyermekeknél 90-96 %-ban értek el jelentős javulást. Az INDISO SPELEO RENDSZER tanúsított ISO minősítésekkel rendelkezik!

 

- Miben nyilvánul meg a betegek egészségi állapotának a javulása?

 

Az INDISO SPEEO TERÁPIA legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett hatás. A terápia eredményeképp helyreáll a bronchusok tónusa, javul a légzés:

•v                           erősíti a szervezet önregeneráló képességét

•v                           csökkenti, illetve megszünteti a túlérzékenységet és a gyulladást

•v                           helyreállítható az immunrendszer

•v                           javul az életminőség

•v                           mindezen pozitív változások eredményeként javulnak a légzésfunkciós leletek

•v                           nő az egyén teljesítő képesessége, sporteredményessége

•v                           ASZTMA, COPD, BRONCHITIS és KRUPP esetén csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, javul a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása

•v                           ALLERGIÁKNÁL könnyíti a betegség lefolyását, normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó Hisztamin- és IgE -szint

•v                           FÜL-ORR-GÉGÉSZETI problémáknál megszűnik a gyulladás, nyálkahártya egészséges lesz

Kipróbáltuk! Mivel párom sokunkhoz hasonlóan gyermekkora óta vissza-visszatérő asztmás rohamokkal és allergiával küzd, úgy döntöttem, elviszem a terápiára, és vele együtt kipróbálom a kúrát. A rendelő előtt izgatottan toporogtunk mindketten. - Nem fogja csípni a szemem? Mi lesz, ha rosszul érzem magam? - kérdeztem felnőtthöz nem túl méltó módon, de Ádámék csak mosolyogtak.
- Nagyon jól fogod magad érezni! - mondták, és megpróbáltam hinni nekik.
A kezelőhelyiségben fehér - leginkább ködre emlékeztető - só-felhő várt. Mindannyian leültünk, és a számban, torkomban, nyelőcsövemben éreztem a sós levegőt. Valóban nagyon kellemes érzés volt. Nem csípte a szemem, sem a bőröm. Pár perc alatt annyira megszoktam a levegőt, hogy már bántam, hogy hamarosan letelik az egy óra. A kúra végén elköszöntünk, és csak másnap találkoztunk ugyanitt. Majd harmadnap, negyednap és így tovább.
A párom a kúra megkezdése óta nem volt rosszul, nem használja azokat a szteroidokat, amelyeket elvileg naponta szednie kellene. Mindketten köhécselünk, és olykor orrot fújunk, s a szervezetünk folyamatosan tisztul. A terápia valóban működik, mellékhatások nélkül és végre napok, hetek és remélhetőleg majd évek telnek el úgy, hogy páromnak és a kúra jövendőbeli résztvevőinek nem kell többé gyógyszerekhez nyúlnia.

Információ: INDISO Kft.

INDISO SPELEO KÖZPONT: Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)

1123. Budapest, Alkotás u. 48.

Tel/ Fax: +36/1/789-8270

Mobil: 06 70 317 6959

http://www.indiso.eu/, info@indiso.eu  

Franchise INDISO SPELEO KLINIKÁK: http://www.indiso.eu/:

Pécs: Baranya Megyei Kórház, Dél-Dunántúli Regionális Foglalkozás Egészségügyi Központ, Dr. Veress Endre u. 2. 5. em. Tel: 06 30 754 7370

Miskolc: BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, NaCl Kft. Tel.: 06 30 303 9229

Budapest (Pestszentimre) 18. kerület: Ágnes Fitness Tel: 06 30 914 3599, 06 1 290 2176

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.