Egy (volt) szemüveges naplójából:

2005.02.10. 17:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
"Április 30., szerda

Ma reggel megint álmosan ébredtem, alig bírtam kimászni az ágyból. Aztán negyed órát töltöttem azzal, hogy megkeressem a szemüvegemet, pedig úgy emlékeztem, hogy előző este az éjjeliszekrényre tettem. Persze nem volt ott. A leggyorsabban akkor találtam volna meg, ha feltettem volna, de ahhoz, hogy feltegyem, előbb meg kellett találnom... Végül a konyhaasztalon bukkantam rá, a tegnapi vacsora maradványai között. Ekkor gondoltam először arra, hogy érdemes lenne egy lézeres szemműtétet elvégeztetni. Emlékeimben felderengett, hogy mintha láttam volna, hogy a Focus Medical honlapján ingyenes vizsgálatra lehet feliratkozni. Végül is egy vizsgálatot mindenképpen megér a dolog, legalább alaposan megnézik a szemem.

Május 5., hétfő

Ma megvizsgáltak a Focus Medicalban, a Margitszigeten. Kicsit félve mentem, de már a recepción nagyon kedvesen fogadtak, várakoznom se kellett, szinte azonnal szólítottak. A doktornő, akinek több ezer beavatkozás van a "kezében", "mélyen a szemembe nézett", és másfél órán át kitartó alapossággal, különböző műszerekkel mért meg minden szükséges adatot. Kiderült, hogy minden rendben, alkalmas vagyok a lézeres szemműtétre. (Aki előttem volt, neki nem javasolták.) Óriási, gondoltam magamban, és elképzeltem, mit fognak szólni a lányok az irodában, amikor beállítok szemüveg nélkül, és nem megyek neki a szekrénynek!

Május 15. , csütörtök

Tegnap megműtötték mindkét szemem! Fantasztikus érzés élesen látni! Minden körvonal tiszta lett, a színek ragyogóbbak, mintha a világ változott volna meg körülöttem! És milyen könnyen ment minden! A beavatkozás alig 10-15 percig tartott, és semmiféle fájdalmat nem éreztem.
Lesz nagy csodálkozás holnap a munkahelyemen! Pápaszemes kolléganőim, kövessétek példámat!"

A csupán néhány évtizedes múltra visszatekintő lézeres mikro-szemsebészet forradalmasította a látáskorrekciós eljárásokat. A lézer használatával emberi kéz érintése nélkül, tisztán és fájdalommentesen korrigálható akár a 8-10 dioptriás optikai hiba is. A Focus Medical Margitsziget több mint húszezer beavatkozás tapasztalatával és világszínvonalú technikával várja szemészeti szűrővizsgálatra és kezelésre a rövidlátókat, távollátókat, kancsalsággal vagy szürke hályoggal küzdőket.

Látogassa meg Ön is a festői szépségű Margitszigeten a Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központot! Az intézmény az optikai látáskorrekció magyarországi meghonosítója, immár 13 éve alkalmazza azokat az eljárásokat, melyek segítségével megszüntethetők a szemüveg- és a kontaktlencse-viselés okozta kellemetlenségek.

Hosszú várakozási idő nélkül, kellemes környezetben, korszerűen felszerelt rendelőben állunk a tevékenységi körünkbe tartozó páciensek rendelkezésére. Kérjen előjegyzési időpontot kollégáinktól, akik készséggel várják hívását!

Alkalmazott eljárások:
- Szemészeti szűrővizsgálat
- LASIK, excimer lézeres eljárás a rövidlátás korrigálására
- A távollátás lézeres kezelése
- Lencsebeültetés
- Kancsalság ellenes beavatkozások
- Szürke hályog eltávolítás
- Szemhéjplasztika
- Nemzetközi kutatások, fejlesztések

Hívja Ön is a Focus Medical Margitszigetet a Danubius Thermal Hotel épületében az 1/450-3333-as vagy az 1/889-4901-es telefonszámok bármelyikén és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Focus Medical Margitsziget
1138 Budapest
Thermal Hotel Margitsziget
Tel: 450-3333, 889-4901, Fax: 450-3331
E-mail: info@focusmed.hu
www.focusmed.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.