Idén Rod Stewart lép fel a T-Mobile Kapcsolat koncerten

2010.01.11. 11:09 Módosítva: 2010.01.11. 11:39
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

2010-ben a T-Mobile ismét több százezer ember számára kínál színvonalas kikapcsolódást Európa egyik legnagyobb zenei eseményével, a T-Mobile Kapcsolat koncerttel, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója, Rod Stewart lesz.

Idén 14. alkalommal várja a szórakozni vágyókat a Kapcsolat koncert, a legnagyobb hazai mobilszolgáltató következő évi, hagyományosan ingyenes nyári zenei rendezvénye. A nemrég aláírt megállapodás értelmében több mint fél év múlva Rod Stewart a T-Mobile vendégeként Budapestre látogat.

A Grammy-díjas művész október végén új albummal jelentkezett "Soulbook" címmel, amelyen a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereinek gyûjteményét hallhatjuk. Rod Stewart visszatért zenei pályájának kezdeteihez, amikor még a The Jeff Beck Band és a kritikusok által is nagyra becsült The Faces frontembere volt. Az új korongon olyan soul klasszikusok kaptak helyet, mint az "If You Don't Know Me By Now" vagy a " Higher and Higher". A lemezre olyan felvételek kerültek, amelyek nemcsak R&B dalok, de egyben Top5-ben szereplõ Pop slágerek is voltak. A lemezen két szupersztár duettet is hallhatunk, Mary J. Blige-dzsal énekli a "You Make Me Feel Brand New" címû '70-es évek beli slágert, valamint az Oscar- és Grammy-díj nyertes Jennifer Hudsonnal adja elõ a "Let It Be Me" címû Jerry Butler/Betty Everett duettet.

Rod Stewart 5 stúdióalbuma a Billboard albumlista elsõ helyére került, és az énekes ezt a nyarat lemezének készítésével és egy 20 állomásos észak-amerikai turnéval töltötte. A "Soulbook" készítése kapcsán Rod Stewart újra együtt dolgozhatott korábbi producer társaival, Steve Tyrel-lel és Steve Jordan-nel, akik olyan további mûvészeket hoztak még a lemez készítéséhez, mint Ray Parker Jr, Waddy Watchel, Darrell Jones, Dean Parks és David Paich.

www.rodstewart.com

A T-Mobile-ról

A T-Mobile a Magyar Telekom mobilszolgáltatásainak márkája. A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

További információk  a www.t-mobile.hu weboldalon találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.