Vadonatúj T-Home – T-Mobile közös ajánlat kisvállalkozásoknak

2010.02.12. 15:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Kombi üzleti kedvezmény néven új, irodai és mobilszolgáltatásokat összefogó ajánlatot vezet be a Magyar Telekom két márkája, a T-Home és a T-Mobile. A közösen kialakított konstrukcióban a kisvállalkozások a különböző típusú távközlési szolgáltatásaikat egy helyről, igen kedvező feltételekkel szerezhetik be.

„Célunk, hogy kisüzleti ügyfeleink kényelmesen, egy helyen, kedvező áron vehessék igénybe a magas minőséget képviselő telekommunikációs szolgáltatásainkat” – mondta Winkler János Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese.

Az irodai és mobilszolgáltatásokat összekapcsoló Kombi üzleti kedvezmény ajánlat bruttó 13 625 (nettó 10 900) forint havidíjért elvihető, amellyel a csomagok teljes havidíjához képest bruttó 12 000 (nettó 9 600) forintot lehet megtakarítani havonta.

Az ajánlat T-Home Grátisz 200 vezetékes telefondíj-csomagot, T-Home DSL Office Standard vezetékes internetet és T-Mobile Etalon L üzleti mobiltelefon-díjcsomagot kínál. Vezetékes telefon díjcsomagja havidíjban foglalt havi 200 perc 0 forintos percdíjú belföldi vezetékes irányú beszélgetést, a vezetékes internetszolgáltatás 5 Mbit/sec, garantáltan 1 Mbit/sec maximális letöltési (maximum 500 kbit/sec, garantáltan 192 kbit/sec feltöltési) sebességű DSL internetet, a mobiltelefon-díjcsomag pedig belföldön bruttó 10 (nettó 8) forintos igen kedvező percdíjú (60 másodperc számlázási egység választása esetén, belföldön, T-Mobile hálózaton belül és belföldi vezetékes irányban zajló) mobiltelefonálást tartalmaz.

A Kombi üzleti kedvezmény mellett kialakított Kombi Plusz üzleti kedvezmény esetében az ügyfelek a Kombi ajánlatban részletezett vezetékes és mobiltelefon-csomagok mellett 15 Mbit/sec, garantáltan 5 Mbit/sec maximális letöltési (maximum 900 kbit/sec, garantáltan 512 kbit/sec feltöltési) sebességű DSL internetet vehetnek igénybe bruttó 18 625 (nettó 14 900) forint havidíjért, amely így a csomagok teljes havidíjához képest havonta bruttó 13 250 (nettó 10 600 forint) megtakarítást jelentenek számukra.

A Kombi/Kombi Plusz üzleti kedvezményt nemcsak az új előfizetők, hanem a már meglévő kisüzleti ügyfelek is kérhetik, ha a T-Home és a T-Mobile kedvezményt biztosító csomagjaira fizetnek elő, és az előírt feltételeket teljesítik. Sőt a két márka által korábban meghirdetett, és a távközlési piacon egyedül álló Kapcsolat Program kedvezményei (Prémium Net, kedvezményes Mobilhívó és Világhívó opciók) is igénybe vehetők: így a T-Home és a T-Mobile márkákhoz hű ügyfelek még kedvezőbben használhatják a szolgáltatásokat.

A Kombi és Kombi Plusz üzleti kedvezmény akkor igényelhető, ha mindhárom szolgáltatást azonos előfizető rendeli meg, a vezetékes telefon- és internet szolgáltatáshoz pedig azonos létesítési cím és egy számla tartozik. A mobiltelefon-előfizetéshez kisvállalkozói megállapodás aláírása és kétéves hűségnyilatkozat vállalása szükséges. A kedvezménybe valamennyi szolgáltatásból kizárólag egy darab vonható be, egy ügyfélnek maximum három Kombi üzleti kedvezmény kombinációja lehet, T-Home és Grátisz 200 hűségkedvezménnyel együtt nem vehető igénybe. Az ajánlat 2010. február 1-jétôl visszavonásig érvényes, üzleti előfizetők részére.

Az ajánlattal kapcsolatban további információ a www.t-home.hu és www.t-mobile.hu oldalon, a T-Pontokban valamint a partnerüzletekben található.

T-Home-ról és a T-Mobile-ról röviden

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája. A T-Mobile a Magyar Telekom mobil szolgáltatásainak márkája.  A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja. További információk a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu weboldalon találhatók.
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.