A T-Home kínálatában is elérhető az Xbox LIVE szolgáltatás

2010.12.13. 16:33 Módosítva: 2010.12.13. 16:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

2010. november 10-től Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox 360 konzol online rendszere, az Xbox LIVE szolgáltatás, amely mostantól a T-Home ajánlataiban is megtalálható.

A világ egyik legnagyobb online játékos közösségeként ismert, több mint 25 millió aktív felhasználóval rendelkező Xbox LIVE szolgáltatás hazai bevezetése újabb mérföldkő az otthoni szórakoztatásban, hiszen az élmények megosztása mellett mostantól az online ismerősök tudása is összemérhetővé válik. Mindez nemcsak otthoni kikapcsolódásra, hanem barátokkal és ismerősökkel való közös játékra is lehetőséget biztosít. Az Xbox LIVE előfizetést és Kinect szenzort tartalmazó csomag érdekessége, hogy a játékosok kontroller nélkül, a teljes testüket használva játszhatják a videojátékokat.

Az XboxLIVE szolgáltatással előfizetési díj nélkül személyes profil készíthető, amely a játékos nevét (Gamertag) és az őt megtestesítő figurát (Avatar) tartalmazza. Ezen kívül fényképek megosztására, az Xbox LIVE Piactéren (Marketplace) való böngészésre, játékdemók letöltésére, az Xbox LIVE Arany tagsággal együtt multiplayer módban történő játékra vagy a Video Kinect segítségével video-beszélgetésre is kiválóan alkalmas.

A T-Home – a Digitális Otthon kínálatában megtalálható szolgáltatásain belül – a meglévő Xbox 360 Elite FIFA VB és Családi csomagokat váltja le az új Xbox Exkluzív Gamer és Xbox LIVE + Kinectajánlatokkal. Az új csomagokat a korábbi ajánlathoz hasonlóan meghatározott T-Home és T-Mobile havidíjas internet-előfizetések mellé lehet megvásárolni – sikeres hitelminősítési eljárás esetén – részletfizetéssel, vagy egy összegben, kedvező feltételekkel.

A kamatmentes részletre történő vásárlást a meglévő T-Home vagy T-Mobile internet-előfizetéssel rendelkező, illetve új szélessávú internetes csomagra előfizetők választhatják az internetre vállalt 1 év hűségidővel, meghatározott internet szolgáltatások és a www.t-home.hu oldalon részletezett további feltételek esetén.

A csomagok tartalma:

§         Az Xbox 360 Exkluzív Gamer csomag: 4 GB-os konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, játékok (Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)

§         Az Xbox 360 Live + Kinect csomag: 250 GB konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, Kinect szenzor, játékok (Kinect Adventures, Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)

§         Az Exkluzív Gamer és a Live+Kinect csomag mellett külön is megvásárolható a LIVE Arany tagság egyösszegű vásárlási lehetőséggel (12+2 havi tagságot tartalmaz).

A szolgáltatás és az ajánlat részleteiről további információ a www.t-home.hu oldalon vagy a T-Pontokban található.

A T-Home-ról röviden

A T-Home a Magyar Telekom otthoni és kisüzleti kommunikációs szolgáltatásainak márkája.

A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja.

További információk a www.t-home.hu weboldalon találhatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.