Már közel 16 ezer iPhone-os használja a T-Mobile-nál elérhető Navigont

2011.01.21. 14:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Alig több mint négy hónappal a bevezetése után már közel 16 ezer iPhone-os használja a T-Mobile ügyfelek számára letölthető, 0 Ft-os NAVIGON select navigációs szoftvercsomagot. Az App Store-ban elérhető NAVIGON select T-Mobile Edition az iPhone beépített GPS-vevőjét használva Magyarországon segít a könnyebb tájékozódásban. A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció is segíti. A felhasználó kényelmét szolgálja többek között az intelligens címkeresés funkció vagy a „Vigyél haza” lehetőség, továbbá hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen.
A navigációs alkalmazásért, amely a magyarországi App Store-ból iPhone 3G, 3GS és iPhone 4 készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé) tölthető le 2011. június 30-ig, a letöltéshez és licencellenőrzéshez szükséges adatforgalmi díjon kívül nem kell fizetni, az az aktiválástól számított 2 évig használható és frissíthető.
(A NAVIGON select alap navigációs funkciói önmagukban nem igényelnek adatforgalmat, azonban az alkalmazás használatához mobilinternet előfizetés szükséges. A szoftver letöltése és aktiválása, továbbá a szoftver licenc érvényességének rendszeres, automatikus ellenőrzése adatforgalmat generál. Az adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint számlázódik. Az ezzel kapcsolatos részletek a T-Mobile Díjszabásában olvashatók.)
Az alkalmazás népszerűségét alátámasztó adatok egybecsengenek a T-Mobile nemrégiben, több mint 900 fős mintán készült, az okostelefonok használatát részletesebben feltérképező, saját ügyfelei körében végzett felmérésének eredményével, amely szerint az iPhone használók szinte mindegyike tölt le alkalmazásokat (96%). A letöltött alkalmazások között a játékok szerepelnek az első helyen, ezeket az egyéb szórakoztató és kényelmi szempontokat szolgáló alkalmazások, mint pl. a csevegőprogramok, a közösségi, navigációs  és zenei alkalmazások követik.
További információk és részletek a letöltésről és igénybevételi feltételek: www.t-mobile.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.