Mobilnet kötöttségek nélkül

2011.04.07. 14:43 Módosítva: 2011.04.07. 14:46
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Néha útközben is neteznél, de a havi díjat és hűségnyilatkozatot elkerülnéd? A T-Mobile Domino Web feltöltőkártyás mobilinternet-ajánlata ideális választás a számodra

Van otthon vezetékes interneted, de néha útközben is szükséged lenne arra, hogy hozzáférj a világhálóhoz? Szeretnéd a hétvégi kiruccanáson is követni a világ eseményeit, és kapcsolatot tartani a barátokkal?  Feltöltenéd a legjobban sikerült  freestyle-foci trükköd videóját a kedvenc közösségi oldaladra, vagy e-mailben elmesélnéd, miért Te vitted el a pálmát? A T-Mobile „Domino Web” feltöltőkártyás mobilinternet-ajánlatát Neked találták ki!

Azoknak, akik csak alkalmanként neteznek, ideális választás a feltöltőkártyás mobilinternet, mert kötöttségek nélkül igénybe vehető: nincs havi díja, és használatára nem kell hűségidőt vállalni. Nagy előnye, hogy megvásárlásával azonnal internet-hozzáféréshez lehet jutni, és csak akkor kell fizetni, ha tényleg használjuk az internetet.

A Domino Web mobilinternet-csomag ára 5990 Ft, amely tartalmazza az USB modemet és 1990 Ft kezdőegyenleget. Ráadásul az első GB adatforgalom most ajándék, mely belföldön, az aktiválástól számított 7 napon belül használható fel.

A kezdőegyenleg és az 1GB ajándék felhasználása után a további internetezéshez egyenleg feltöltése szükséges. A díjazás sávok alapján történik, amelynek további részletei és feltételei a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabásában valamint a www.t-mobile.hu oldalon olvashatók el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.