Júliustól HD minőségben mobilozhatunk a Telekomnál

2013.07.03. 10:53 Módosítva: 2013.07.03. 11:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sikeres budapesti teszteket követően, Magyarországon elsőként a Magyar Telekom teszi elérhetővé a HD Hang technológiát. Az országosan elérhető HD Hang tisztaságát díjmentesen és automatikusan évezhetik a Telekom szélessávú mobil hálózatát (3G és 4G/LTE lefedettség) használó ügyfelek, akik arra alkalmas okostelefonnal rendelkeznek.

A HD Hang kiváló hangminőséget kínál, az új hangátviteli szabvány szélesebb akusztikus frekvenciatartományban még több beszédjelet képes továbbítani: a beszédkódolók 300-3400 Hz közti frekvencia átviteli tartományát 50-7000 Hz-re terjeszti ki. Az ügyfeleknek nincs további teendője, a kristálytiszta és újszerű hangzás egyértelműen és azonnal érezhető, ha mindkét fél rendelkezik HD Hang-képes okostelefonnal és a Telekom szélessávú mobilhálózatát használja. A HD hangot a Telekom több hónapos, Budapest déli területére kiterjedő tesztidőszak után tette elérhetővé ügyfelei számára. A HD hang bevezetésének műszaki hátterét az Ericsson biztosította.

Jelenleg a Telekom által kínált okostelefonok jelentős részével elérhető a HD minőségű hangszolgáltatás: ilyen készülék többek között az iPhone 5, Samsung Galaxy S4, S3, Nokia Lumia 820 és 920.

A Magyar Telekom piacvezető, innovációban élenjáró szolgáltatóként ügyfelei mind tökéletesebb kiszolgálására törekszik, ennek jegyében folyamatosan bővíti szolgáltatás-kínálatát és vezet be új megoldásokat.

További információ: www.t-mobile.hu/hdhang

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.