Kiskarácsony

  • Zongorát a lakásbaEgy digitális zongorát nehéz betolni a karácsonyfa alá, de azért meg lehet venni ajándékba. Megnéztünk, lefényképeztünk, felvettünk néhányat, tessenek tájékozódni.
  • A nagy szaloncukorteszt - Van-e élet a zselésen túl?Milyen érzés véletlenül bekapni egy kövér, izzadt kisfiú mellét? Milyen eposzt írt Kóka János? Az Index karácsonyi tesztelői különleges ízesítésú szaloncukrokat vonszoltak a górcső alá. Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő fenyődíszt, miközben testen kívüli élményeket élünk át tízféle borzasztó szaloncukorral.
  • Napalmmal az angyalkákraLángszóró, bajonett, izzó műnagypapa, részeg álnagymama, masztiffkakis mackó, sósav. Tesztelőink testi épségüket sem kímélve minden eszközt kipróbáltak annak eldöntésére, hogy négy leggyakoribb fenyőféle közül melyik bírja legjobban a karácsonyi gyűrődést. Ugye még Ön sem vette meg a fát? Olvassa el a nagy fenyőtesztet.
  • A buborék és ami mögötte vanSzilveszteri pezsgőteszt olasz fölénnyel, St. Tropez-i gruppenszexszel, bencés szerzetessel.
hirdetés
N;N;