Alakul a Critical Mass programja

2008.09.05. 15:53
62 hozzászólás

Ahogy már írtunk róla, az őszi Critical Mass másként zajlik majd, mint az eddigiek, nem lesz rendőri biztosítás és utakat sem zárnak le. Az egyetlen kivétel az Andrássy út, de oda sem a Critical Mass, hanem az Európai Autómentes Nap miatt nem lehet majd autóval behajtani.  

A szeptember 22-re tervezett programról is megjelentek már részletek: fél 7-kor a Hősök terén, 8-kor a Moszkva téren tartanak demonstrációkat a biciklibarát fővárosért – ezeken a helyszíneken lesz a bringaemelés is.  

A szervezők arra számítanak, hogy a nagy létszámú biciklis majd csoportokat alkotva szabadon közlekedik a városban. Ennek ellenére rengeteg még a szervezési feladat, amihez segítséget várnak.

Az Európai Mobilitási Héten (szeptember 16-22.) azért is megéri biciklizni, mert a MÁV-Start ingyen szállítja a bicikliket az erre alkalmas járatain. Arra kell csak odafigyelni, hogy felszállás előtt senki ne felejtse megvenni a díjmentes kerékpárjegyet. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?