Böngésszétek a Critical Mass képeit az Indafotón!

2009.04.16. 09:01

A tavaszi, Föld napi Critical Mass-re az Indafotó egy speciális megjelenéssel kedveskedik az biciklis felvonulásokon résztvevőknek és a fotósoknak.

Az indafoto.hu/criticalmass oldalon csak az esemény címkéivel ellátott képek kerülnek ki és frissülnek automatikusan - ha feltöltöd a fotóidat, és rendesen ráaggatod a critical_mass címkét, akkor előbb utóbb felbukkan a listában.

Az automatikus frissítésnél figyelünk arra, hogy ha érkezik új kép, akkor megmutatjuk azokat, amikor épp nincsen újabb, akkor a régebbiek közül szemezgetünk.

Az oldalon már most is több ezer régebbi Critical Mass-es kép látható, vasárnapig azokat böngészhetitek.

A cél az, hogy a résztvevőknek és a távolmaradottaknak egyaránt kedvezzünk azzal, hogy egy külön CM-es oldalon mutogatjuk a fotókat - ezért egy kicsit szelektáljatok majd a képek között, mielőtt felcímkézitek őket.

Magáról a Critical Mass-ről a magyar CM oldalán olvashattok, ahol megtaláljátok a vasárnapi menettel kapcsolatos aktuális információkat, mikor indul és honnan, hova érkezik, mire kell figyelni.

Ha valakit az új fotós oldal részletei érdekelnek (hogyan s mint frissül, meddig él), akkor kattintson át az Indafotó blogra!

Kellemes bringázást, hátszelet és jó fényeket minden bringásnak és fotósnak!