Ettől a kanyartól majdnem összetojta magát Kovács László Hódmezővásárhelyen

2015.07.14. 14:42

Először is tisztázzuk a tényeket.

"Majdnem összetojtam magam ettől a kedves biciklis úrtól, aki simán elémkanyarodott jobbról. Talán 40-nel mehettem, 10 centire sikerült elkerülni a biciklit" - írja elképedve Kovács László fotós a Facebookon.

A videón vidéki életkép (ami persze akár Pesten is játszódhatna, csak történetesen Hódmezővásárhelyen készült): a biciklis körbe se néz, csak ránt egy böszmét a kormányon, ráadásul akkora ívben próbálja kikerülni a parkoló autót, hogy Kovácsnak épp hogy nem kellett teljesen a szembesávba húzódnia.

Piacra menvén ma reggel a Teleki utcán majdnem összetojtam magam ettől a kedves biciklis úrtól, aki simán elémkanyarodott jobbról. Talán 40-nel mehettem, 10 centire sikerült elkerülni a biciklit. Utána megálltam egy kicsit pihegni, meg hátha odajön és elnézést kér...de nem.

Posted by Kovács László X-RayPhotography on Tuesday, July 14, 2015

Szó mi szó, kicsin múlt.

image (1).png

A Vásárhely24.hu osztotta meg a videót, azzal a kommentárral, hogy a biciklist csak az autós reflexe mentette meg az ütközéstől.

Mindezt csak azért mutatjuk, hogy ezután figyeljenek jobban a biciklisek, mert a vásárhelyi biciklistársadalom egy masszív része fittyet hány a KRESZ-re.

– írják. És igen, tényleg rengetegen bicikliznek ilyen éles figyelemmel, mióta világ a világ, csak egyre több az okosmobil és fedélzeti kamera, ami rögzíti az ehhez hasonló eseteket.