Révész Máriusz nem rokona Németh Lajosnak

2018.01.25. 18:42
7 hozzászólás

Nem vagyunk rokonok Németh Lajossal. Bár feleségemmel tényleg van valamilyen távoli rokonsági viszonyuk, de rokonként soha nem álltunk kapcsolatban, személyesen csak néhány futóeseményen találkoztunk

– mondta Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos a 24.hu-nak.

A Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ) decemberben tartotta tisztújítását, ahol a TV2 korábbi arcát és meteorológusát választották elnökké. Az állítólagos rokonságról maga a szövetség írt, azt kiemelve, hogy ez előnyt is jelenthet nekik.

A tisztújításon történtek a 24.hu szerint minden korábbinál jobban elmérgesítették a helyzetet. A héttagú elnökség jelentős része kilépett a szervezetből, ezért hamarosan újabb rendkívüli közgyűlést kell összehívni, hogy új tagokat vegyenek fel a vezetésbe.

A lap korábbi cikke szerint a szövetség már tavaly, a régi elnökség alatt célul tűzte ki, hogy minél szorosabb együttműködést alakítsanak ki a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nemzetgazdasági Minisztériummal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kerékpáros Koordinációs Főosztályával.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?