Berlusconi ordítozott, az angol királynő rászólt

2009.04.03. 17:59 Módosítva: 2009.04.03. 18:11
Látványosan leteremtette a brit uralkodó Silvio Berlusconi olasz kormányfőt, aki a G20-csúcson adott palotabeli fogadáson ordítozva üdvözölte Barack Obama amerikai elnököt.

A legnagyobb ipari és fejlődő országok e héten tartott londoni csúcsértekezletének részvevőit II. Erzsébet királynő a Buckingham-palotában látta vendégül, és közös fotó is készült.

Amikor a fényképezésnek vége lett, a hátsó sorban álló Berlusconi öblös hangon odaordított Obamának, hogy "Mr. Obamaaaaaaaa!" Az amerikai elnök jóval kimértebb hangon válaszolt egy "Mr. Berlusconi"-val, de a királynő döbbenten fordult hátra, és kezével megrovóan gesztikulálva odaszólt az olasz vendégnek, hogy "Mi az? Miért kell kiabálnia?".

A The Daily Telegraph felidézte, hogy Berlusconinak már volt egy afférja Obamával, akiről tavaly novemberben - komoly nemzetközi botrányt kavarva - megjegyezte, hogy "jóképű, ifjú és napbarnított".

A Youtube-on megjelent kliphez fűzött kommentárok szerzőinek egyike szerint Isten óvja Olaszországot, ha Berlusconi netán államfő lesz, egy másik pedig azt javasolta a brit uralkodónak, hogy zárassa a londoni Towerbe az olasz miniszterelnököt.  • Hírek
  • Hírek