Putyin nyelt egyet, majd a lakatosnak adta kétmilliós óráját

Egy lakatos egyszerűen elkérte Vlagyimir Putyin karóráját, amikor az orosz kormányfő a minap ellátogatott a tulai fegyvergyárba. A munkás később vissza akarta adni, amikor megtudta, mennyit ér a svájci Blancpain.

Újabb karórától szabadult meg szeptember 14-én az orosz kormányfő, aki a tulai fegyvergyárban tett látogatásakor ajándékozott meg egy munkást. Putyin éppen kötetlenül beszélgetett a tulai gyár egyik üzemegységében, amikor az 51 éves Viktor Zajevszkij megkérte, hogy adjon neki valamilyen emléket. Amikor az orosz miniszterelnök megkérdezte, mire gondol, a lakatos szó nélkül a jobb kezén viselt karórájára mutatott, adta hírül az Izvesztyija című lap.

photolenta big photo

Az újságok beszámolói szerint Vlagyimir Putyin előbb nyelt egyet, majd lecsatolta és a munkás kezébe nyomta a svájci gyártmányú Blancpaint, megjegyezve, hogy alig egy hónap alatt már másodszor lesz kénytelen új karórát venni. Augusztusban ugyanis egy szibériai utazásán egy pásztor fiának ajándékozta az előző óráját.

Nem sokkal az ajándékozás után a tulai lakatos mindenáron vissza akarta juttatni Putyinnak a karórát, amikor megtudta, hogy ez a márka mintegy 11 ezer dollárt (több mint 2 millió forintot) ér.  • Hírek
  • Támogatások