Lujza
-2 °C
13 °C

Levetkőzhet Sarah Palin unokájának apja

2009.10.08. 12:12
Aktmodelli karrierje építésére használná Sarah Palin alelnökjelöltsége révén szerzett ismertségét Levi Johnston, a volt alaszkai kormányzó unokájának apja. A 19 éves hokis a Playgirl magazinnak vetkőzhet.

Meztelenül pózol majd a Playgirl magazinban Levi Johnston, Sarah Palin unokájának 19 éves apja. A fotózás előtt a gimis hokicsapat sztárja napi három óra testedzéssel igyekszik formába hozni magát. Az AP értesülései szerint hivatalosan még nem szerződött a Playgirllel, de jogi képviselője szerint a megállapodás már megszületett.

Johnston 2008 elején ejtette teherbe Sarah Palin akkor még csak 17 éves lányát, Bristolt, aki nem sokkal az amerikai elnökválasztás után szülte meg gyermekét.

Az elnökválasztások előtt sok szó esett róla, hogy a fiatalok összeházasodnak, de nem sokkal a gyermek születése után szakítottak. Johnston és Palinék kapcsolata azóta megromlott, vitába keveredtek a láthatási jogok kapcsán, írja az AP.

Az alaszkai kormányzóságról idén júliusban lemondott, azóta beszédkörutat tartó és minden bizonnyal republikánus elnökjelöltségét előkészítő Palin stábja nem nyilatkozott Johnston vetkőzési terveiről.