Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tóban keresik az eltűnt magyar kajakost

2009.11.18. 16:30
A szárazföldön felhagytak a kutatással, már csak búvárok keresik a 41 éves férfit, aki depressziós volt, mert nem talált munkát Új-Zélandon.

Az Új-Zélandon pénteken eltűnt magyar kajakos depressziós volt, mert már egy ideje nem talált állást, közölte a rendőrség. Azt is bejelentették, hogy a szárazföldön már nem keresik a 41 éves férfit, csak a tóban.

A feleségével másfél éve Queenstownban élő Mudra Csaba Gellért a város melletti Wakatipu-tavon tűnt el, miután kajakot bérelt. A vízi járművet megtalálták a városi öböl közepén. A belseje száraz volt, benne volt az evező és az ugyancsak száraz mentőmellény.

Elkezdtek utána kutatni a tóban és a környéken, helikopterrel is keresték. A szárazföldi kutatással felhagytak, de a rendőrségi búvárok még tovább dolgoznak.

A rendőrség keres egy másik kajakost, egy ugyancsak európai férfit, aki állítólag a magyarral egy időben szintén a tavon volt.

Magyarországon élő rokonai szerint Mudra Csaba Gellért tapasztalt kajakos és jó úszó, írja a New Zealand Herald.