Erzsébet
1 °C
4 °C

Megtalálták a magyar kajakos holttestét

2009.11.19. 08:32
A múlt héten eltűnt 41 éves Mudra Csaba Gellért holttestét a Queenstown-öbölben találták meg, körülbelül 50 méterre a parttól.

Új-zélandi rendőrségi búvárok megtalálták csütörtökön a Wakatipu-tóban az egy héttel ezelőtt eltűnt magyar kajakos férfi holttestét, jelentette a Stuff.co.nz hírportál Grahme Bartlett nyomozó őrmester közlésére hivatkozva.

A 41 éves Mudra Csaba Gellért holttestét a Queenstown-öbölben találták meg, körülbelül 50 méterre a parttól. Az igazságügyi boncolás pénteken lesz.

A férfi feleségével másfél éve élt Queenstown városban, amely a tó partján fekszik. Mudra Csaba Gellért a helyi rendőrség szerint depressziós volt, mert már jó ideje nem talált állást. A férfit múlt hét pénteken, délután háromnegyed ötkor látták utoljára, kajakozás közben.

A bérelt kajakot később megtalálták az öbölben. A hajó belseje száraz volt, benne volt az evező és az ugyancsak száraz mentőmellény. Magyarországon élő rokonai szerint Mudra Csaba Gellért tapasztalt kajakos és jó úszó volt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?