Olivér
4 °C
8 °C

Letartóztatták Ronald Reagan unokáját

2010.01.07. 20:15
Letartóztatták Ronald Reagan néhai amerikai elnök 31 éves unokáját csütörtökön, amiért összetűzésbe keveredett egy rendőrrel. A család szerint pusztán félreértésről van szó.

Cameron Reagan házához azután szállt ki a rendőrség, hogy a férfi észrevétlenül bekapcsolta a riasztót, számolt be az egyik családtag. Az őrizetbe vett Reagan-fiú apja, a konzervatív politikai kommentátorként szereplő Michael Reagan szerint fia véletlenül hozta működésbe a rendszert.

A riasztó "közvetlenül a rendőrségre van bekötve. Körbevették a házat rendőrautókkal, csak azért mert a mi családunkról van szó" - mondta a néhai elnök fia, aki szerint Cameron Reagan megijedt, mert nem tudta, miről van szó. "Sok volt a félreértés" - tette hozzá a helyi idő szerint hajnalban történtekről beszélve.

Cameron Reagant egy rendőrnő vette őrizetbe, mert nem tanúsított készséget az együttműködésre és harcias volt. A férfit 10 ezer dolláros óvadék fejében engedték szabadon.

A Reagan-fiúnak nem első alkalommal gyűlt meg a baja a törvénnyel. 2001-ben marihuána birtoklása miatt 90 napos kábítószer-elvonóra és agresszivitás-kezelő programra küldték. Cameron Reagan egy baleset után volt feltételes szabadlábon, amikor elcsípték a kábítószerrel.

A bírósági tárgyaláson akkor ügyvédjei azzal védekeztek, hogy Cameron Reagan gyerekkora óta figyelemzavaros, emiatt kellett abbahagynia felsőfokú tanulmányait és emiatt volt képtelen megtartani állását. A betegség számlájára írták azt is, hogy egy ideig hajléktalanként az utcán élt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?