11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26. ÉLŐ
Argentína 1
Mexikó 0

Letartóztatták Ronald Reagan unokáját

2010.01.07. 20:15
Letartóztatták Ronald Reagan néhai amerikai elnök 31 éves unokáját csütörtökön, amiért összetűzésbe keveredett egy rendőrrel. A család szerint pusztán félreértésről van szó.

Cameron Reagan házához azután szállt ki a rendőrség, hogy a férfi észrevétlenül bekapcsolta a riasztót, számolt be az egyik családtag. Az őrizetbe vett Reagan-fiú apja, a konzervatív politikai kommentátorként szereplő Michael Reagan szerint fia véletlenül hozta működésbe a rendszert.

A riasztó "közvetlenül a rendőrségre van bekötve. Körbevették a házat rendőrautókkal, csak azért mert a mi családunkról van szó" - mondta a néhai elnök fia, aki szerint Cameron Reagan megijedt, mert nem tudta, miről van szó. "Sok volt a félreértés" - tette hozzá a helyi idő szerint hajnalban történtekről beszélve.

Cameron Reagant egy rendőrnő vette őrizetbe, mert nem tanúsított készséget az együttműködésre és harcias volt. A férfit 10 ezer dolláros óvadék fejében engedték szabadon.

A Reagan-fiúnak nem első alkalommal gyűlt meg a baja a törvénnyel. 2001-ben marihuána birtoklása miatt 90 napos kábítószer-elvonóra és agresszivitás-kezelő programra küldték. Cameron Reagan egy baleset után volt feltételes szabadlábon, amikor elcsípték a kábítószerrel.

A bírósági tárgyaláson akkor ügyvédjei azzal védekeztek, hogy Cameron Reagan gyerekkora óta figyelemzavaros, emiatt kellett abbahagynia felsőfokú tanulmányait és emiatt volt képtelen megtartani állását. A betegség számlájára írták azt is, hogy egy ideig hajléktalanként az utcán élt.  • Hírek
  • Bankszámla