Jenő
-2 °C
6 °C

Medvegyev nem létező lányát szemelte ki

2010.01.21. 10:35 Módosítva: 2010-01-21 10:40:58
A Kreml közelében fogott el a rendőrség egy dagesztáni vendégmunkást, aki állítása szerint nehéz anyagi helyzete miatt feleségül akarta kérni Dmitrij Medvegyev lányát. A rendőrök pszichiátriára utalták a férfit, az orosz elnöknek ugyanis nincs is lánya, csak egy kisfia van.

Dmitrij Medvegyev államfő lányát akarta mindenáron feleségül kérni egy dagesztáni vendégmunkás, aki a lánykéréshez szerdán megpróbált behatolni a moszkvai Kremlbe. Sok esélye akkor sem lett volna, ha sikerül bejutnia, ugyanis az orosz elnöknek nincs is lánya.

Az orosz lapok szerdai beszámolói szerint a dagesztáni férfira egy rendőrjárőr figyelt fel. A dagesztáni férfi a nagy hidegben kitartóan sétált fel-alá a Kreml Szpasszkaja tornyánál, ahol a szolgálati bejárat és egy autóbejáró nagy kapu is van.

A jól öltözött férfit bevitték a legközelebbi rendőrségre, ahol elmondta, hogy négyszemközt kell beszélnie az államfővel, mert meg akarja kérni a lánya kezét. A 35 éves, Bahtijar nevű embernek fogalma sem volt arról, hogy Medvegyevnek nincs lánya, csak egy fia, de még az is kicsi.

A Moszkovszkij Komszomolec című orosz lap felderítette az első hallásra vidám történet szomorú hátterét. Bahtijar két éve érkezett Moszkvába pénzt keresni, és darukezelő lett egy építkezésen. A pénz nagyrészét minden hónapban hazaküldte a szüleinek, a válság miatt azonban az építkezést leállították, és Bahtijar elvesztette munkáját. Ezért döntött úgy, hogy megpróbálja egy gazdag házassággal jobbra fordítani sorsát.

A rendőrök a férfit pszichiátriai klinikára vitték kivizsgálás céljából.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?