Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emailben figyelmeztettek terroristára Kölnben

2010.01.23. 13:50 Módosítva: 2010-01-23 14:00:17

Hiába kutatták át a német rendőrök Kölnben az egyik török utasszállító gépet és annak utasait, nem találtak terrorizmussal gyanúsítható embert a repülőn, akire emailben hívták fel a hatóságok figyelmét, közölte szombaton a német város rendőrsége.

Miután a gép leszállt, az összes utast elkülönítették, majd alaposan ellenőrizték őket és a csomagjaikat, miközben más rendőrök a repülőt kutatták át, de végül semmi gyanúsat nem találtak. A kölni rendőrség közlése szerint az email küldőjét még nem találták meg, és nagy a valószínűsége, hogy az illető személyes okból akarta az utasok valamelyikét kínos helyzetbe hozni egy hamis információval.

Egy másik esetben a Sun Express nevű társaság egyik gépe útban Stuttgartból Izmir felé hajtott végre kényszerleszállást Thessalonikiben, Göröhországban, miután a vécében egy fenyegető üzenetet talált a személyzet. A gép 62 utasát átkutatták a reptéren, de semmit nem találtak.