Becsípte a fátylát a gokart

2010.04.09. 16:16
Egy muszlim nő meghalt Ausztráliában, amikor burkája rácsavarodott gokartjának kerekére, adta hírül a Daily Mail hírportál. Az eset kísértetiesen hasonlít az egykori táncos, Isadora Duncan halálára.

Gokartozás közben fojtotta meg burkája azt a fiatal muszlim nőt, akinek fátyla vezetés közben beleakadt a jármű kerekébe Sydneyben.

A hagyományos muszlim viseletet hordó 24 éves nő fátyla gyorsulás közben, a pályán repkedni kezdett a szélben, majd beakadt a kerékbe. Az asszony egyetlen másodperc alatt megfulladt, a gokart összetört.

A kórházba szállítást követően az orvosok hiába próbálták megmenteni, nyak és toroksérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudták újraéleszteni.

A nő halála kísértetiesen hasonlít az amerikai táncosnő, a modern tánc egyik megteremtőjének, Isadora Duncannek az esetére. Duncan  híres volt arról, hogy szeretett hosszú selyemsálakat hordani. 1927-ben Nizzában egy nyitott tetejű autóban halt meg, amikor sálja beakadt az autó egyik kerekébe, és megfojtotta a művésznőt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport