Szilvia
5 °C
16 °C

Interneten rendelt magának fiúbarátot a melegellenes pap

2010.05.06. 18:31
A Rentboy nevű internetes melegpartneroldalról rendelt magának utitársat az egyik legismertebb amerikai melegellenes aktivista. George Alan Rekers lelkész és neuropszichológus "értelmi fogyatékosságnak" tartja a homoszexualitást, ami szerinte gyógyítható. A Lucien nevű, "érzéki, vad és bármire kész" fiú állítólag csak a bőröndjeit cipelte.

Meleg, derült ki az egyik legbefolyásosabb melegellenes aktivista baptista tiszteleteséről. A 61 éves George Alan Rekers, a konzervatív Családkutatási Tanács alapítója európai vakációjáról hazatérve bukott le egy fiatal fiú társaságában.

A Miami New Times beszámolója szerint a fiúbarátot a Rentboy nevű internetes oldalon rendelte magának. Az oldalon kigyúrt testű férfiak félre nem érthető pózokban és videókon kínálják magukat.

Rekers azzal védekezett, hogy nem fűzik intim szálak jóképú partneréhez, aki csak a bőröndjeit segített cipelni. A Miami New Times beszámolója szerint viszont a reptéren a tiszteletes maga cipelte bőröndjeit, a fiú üres kézzel ségált mellette.

Lucien, a bérbarát a Rentboy adatlapja szerint "érzéki, vad, bármire kész". Tagadja, hogy szexuális kapcsolatuk lett volna Rekersszel.

Rekers - aki egyben a Dél-Karolinai Egyetem nyugalmazott neuropszichológia-professzora - híres volt a melegek elleni kérlelhetetlen fellépéséről, legutóbb Floridában szakértőként tanúskodott egy azonos nemű pár örökbefogadási törekvése ellen. Cikket is írt arról, hogy a homoszexuális párok által örökbe fogadott gyerekek körében nagyobb a hajlam az öngyilkosságra. A homoszexualitást "értelmi fogyatékosságnak", de "gyógyíthatónak" tartja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?