Gusztáv
-4 °C
1 °C

Berlusconi tagadja a rúdtáncosokat

2010.07.02. 10:07
Az olasz miniszterelnöki hivatal szerint Silvio Berlusconi csak brazil néptáncot nézett meg egy rendezvényen hivatalos brazíliai látogatása alatt, tagadva az egyik botrányt szimatoló brazil lap állításait, miszerint külön az ő kedvéért léptek fel rúdtáncosok.

Silvio Berlusconi 74 éves olasz miniszterelnök a hét elején erotikus táncosnők társaságában mulatott egy Sao Pauló-i luxusszállodában, állítja egy brazil lap.

Az Estado de Sao Paolo úgy értesült, hogy Berlusconi hétfő este, hivatalos brazíliai látogatása idején a Tivoli Sao Paolo Mofarrej nevű hotelben egy magánjellegű összejövetelen vett részt. Az esten jelen volt hat táncosnő is, akik erotikus rúdtáncot lejtettek az olasz politikus előtt. A lányokat állítólag egy olasz vállalkozó hívta meg a partira.

A brazil lap csütörtöki számában idézte az egyik táncosnőt is, aki azt mondta, hogy ezer eurót kapott a Berlusconinak előadott rúdtáncért.

Az olasz miniszterelnök hivatala tagadta a brazil lap állításait. A hivatalos közlemény szerint Berlusconi - akitől nőügyei miatt a közelmúltban vált el felesége, Veronica Lario - egy vállalkozó meghívására vett részt az összejövetelen, ahol helyi művészek adtak elő hagyományos brazil néptáncot. A hivatal közleményében hozzátette azt is, hogy a kormányfő egyéb elfoglaltságai miatt nem vett részt a műsort követő vacsorán.