Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C

Lezuhant egy utasszállító Szibériában

2010.08.02. 21:00 Módosítva: 2010.08.02. 22:33

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Szibériában, a rendkívüli helyzetek minisztériuma, korrigálva korábbi közlését, arról tájékoztatott, hogy a balesetben hét ember meghalt, és vélhetően nyolcan túlélték a szerencsétlenséget.

Irina Andrianova, a tárca szóvivője korábban tizenöt halottról számolt be. Az An-25-ös típusú repülőgép leszálláskor zuhant le a Krasznojarszki területen fekvő Igarka város repülőterénél, 700 méterre a kifutópályától. Landoláskor rosszak voltak a látási viszonyok, és a gép földbe csapódott, még mielőtt elérte a kifutópályát.

<>Korábban a rendkívüli helyzetek minisztériuma ellentmondásos híreket közölt az áldozatokról. Oleszja Kukujeva, a minisztérium szibériai központjának szóvivője azt mondta a legfrissebb információkra hivatkozva, hogy a gép fedélzetén 15 ember tartózkodott, közülük 11-en életüket vesztették. A halottak között van egy gyerek is.

Kukujeva úgy tudja, hogy a túlélők mind a gép legénységének a tagjai. Hárman közülük különféle zúzódásokat szenvedtek, egyiküket pedig égési sérülésekkel vitték kórházba, s állapota rendkívül súlyos.