A felesége főztje miatt gyilkolt a kentuckyi ámokfutó

2010.09.13. 17:46
Nem tetszett neki, ahogy a felesége reggelire elkészítette a tojást, ezért gyilkolt meg öt embert és végzett önmagával a kentuckyi ámokfutó - adták hírül hétfőn amerikai lapok.

Stanley Neace egy sörétes puskával szombaton végzett öt áldozatával - a feleségével, a nevelt lányával és három szomszédjával - valamint saját magával. A gyilkosságsorozat egy lakókocsiparkban történt.

A 47 éves férfi követte a szomszédok lakókocsijába az előle menekülő feleségét, ahol több tucat lövést adott le. Az ámokfutó egy 7 éves kislányt hagyott elmenekülni - miután a szeme láttára agyonlőtte az édesanyját. Szemtanúk szerint a férfi azért kezdett veszekedni a feleségével, mert az nem úgy készítette el a reggelijét, ahogy szerette volna.

A kiérkező rendőrök már csak egyetlen lövést hallottak, mielőtt a lakókocsija előtti verandán rátaláltak a halott Neace-re. Neace a feleségével, az 54 éves Sandrával, nevelt lányával, a 28 éves Sandra Stronggal, valamint Dennis Turnerrel, Teresa Fugate-tel és Tammy Kilbornnal végzett.

Ray Rastegar, a lakókocsipark tulajdonosa elmondta, hogy ki akarta költöztetni birtokáról a férfit, aki az elmúlt hónapok során több szomszédjába is belekötött. Neace szociális segélyen élt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport